Oana Roman, șocată că unii români trăiesc din 3000 de lei pe lună. Cât câștigă fiica lui Petre Roman în prezent

Data publicării:

Oana Roman este extrem de revoltată din cauza scumpirilor din ultima vreme de la noi din țară.

Scumpirile din ultima vreme din România au trezit nemulțumirea în rândul românilor de la noi din țară, iar Oana Roman pare că și ea este extrem de revoltată pe seama acestui subiect. Vedeta consideră că prețurile alimentelor de bază, dar și a altor servicii, sunt nejustificat de mari, în comparație cu veniturile medii pe care le au foarte multe persoane din țara noastră. În acest sens, singura soluție este traiul departe de România, spune ea, întrucât oamenii nu se revoltă și nu iau niciun fel de atitudine, pentru a remedia această situație care pare că nu se va schimba prea curând.

„Multă lume e nemulțumită și își strigă nemulțumirea în pumn, nu reacționează nimeni real, nimeni. Ei plătesc pe toată lumea că să le facă propagandă, totul funcționează pe furat, dar populația nu reacționează deloc, sunt și oameni care nu au bani să-și cumpere pâine, pentru că prețurile sunt exagerate, în comparație cu salariile de la noi. Practic, nu mai e de trăit în România și eu tot spun chestia asta și unii tot mă iau cu ce a făcut tata.”, spune Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Citește și: Pensia alimentară pe care Marius Elisei ar trebui să i-o acorde lunar Oanei Roman: „Nu a plătit niciodată. El nu se implică deloc în creșterea ei”

Cât câștigă Oana Roman

În acest sens, fiica lui Petre Roman spune că se bucură de niște venituri destul de mari lunar. Chiar dacă nu a oferit o cifră exactă, aceasta le-a mărturisit fanilor faptul că venitul său depășește mereu câteva mii de euro, lucru care o ajută să-și întrețină fiica, dar și să-și permită anumite plăceri, precum ar fi vacanțele. Cu toate acestea, taxele și impozitele sunt la fel de mari, precum sunt și câștigurile, motiv pentru care vedeta spune că nu reușește aproape niciodată să pună vreun ban deoparte.

„Eu câștig bine, niște mii de euro pe lună, în condițiile în are plătesc doar taxe și impozite peste 1000 de euro pe lună, plus toate celelalte cheltuieli, pentru că îmi cresc singură copilul și întrețin singură o casă și așa mai departe. Eu nu prea reușesc să pun bani deoparte, pentru că totul e foarte scump.”, a continuat ea.

VEZI și: Marius Elisei, primele declarații după ce Oana Roman a făcut publice discuțiile lor private

„Ce fac oamenii ăia care câștigă 3000 de lei pe lună?”

În acest sens, Oana Roman spune că, deși ea trăiește la un nivel mai ridicat decât oamenii de rând, reușește cu greu să-și permită anumite lucruri extrem de scumpe. Vedeta este, astfel, contrariată de modul de trai pe care îl au persoanele din România cu un salariu de 3.000 de lei, din care trebuie să plătească utilități, să-și întrețină casa, dar să se și hrănească în fiecare zi.

„Da, trăiesc la un anumit nivel, dar nu fac fițe și figuri și nu stau toată ziua la restaurante nu-mi cumpăr cine știe ce haine scumpe și cu toate astea nu pot să zic să pun deoparte sau mă lăfăi. Păi ce fac oamenii ăia care câștigă 3000 de lei pe lună? Ce fac?”, mai spune Oana Roman.

Citește și: Oana Roman îl pune la punct pe Marius Elisei, după ce și-a făcut o nouă iubită. Ce lovitură i-a dat vedeta: „Să fie de bun augur”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel