Alimentul pe care Marina Almășan nu-l consumă niciodată: „Nu mai miroase demult în bucătăria mea așa”. Cum se menține în formă

Data publicării:

Marina Almășan a dezvăluit care este dieta pe care o urmează pentru a se menține în formă.

Marina Almășan se apropie de vârsta de 60 de ani, lucru care nu este deloc vizibil pe chipul sau pe silueta vedetei. Îndrăgita jurnalistă are foarte mare grijă în acest sens, urmând un stil de viață extrem de sănătos. Asta nu este tot, pentru că Marina Almășan a renunțat definitiv la carne de câțiva ani, fiind vegetariană. Aceasta trece periodic și în sala de fitness, iar în fiecare zi încearcă să aibă o stare de spirit foarte pozitivă, care influențează foarte mult acest proces, spune ea. 

“În ultimii ani am fost preocupată de alimentația sănătoasă, pentru că site-ul meu are o secțiune bogată pe această temă și am tot tradus, scris, intervievat, pe acest subiect.

Încerc să mănânc sănătos, sunt vegetariană de câțiva ani, dar nu-mi refuz plăcerea unei fripturi, dacă gazdele insistă, merg la sală, încerc să am o atitudine pozitivă ( asta în măsura în care nu mi-o strică cei, de care încă depind)”, a declarat Marina Almășan, potrivit unica

Te poate interesa și: Marina Almășan, despre neînțelegerile cu copiii ei: „N-am avut cum să evit acest conflict al generațiilor”

Vedeta a renunțat la pizza și cartofi prăjiți

Chiar dacă pizza și cartofii prăjiți se încadrează printre felurile de mâncare preferate ale fiecărui om, Marina Almășan spune că a renunțat definitiv la prăjeală. Totuși, aceasta mai gustă din când în când din pizza, însă aceasta trebuie să fie neapărat fără carne. Copiilor, dar și nepoților, jurnalista mărturisește că le gătește întotdeauna tot ce vor, indiferent de efectele pe care aceste alimente le-ar putea avea asupra sănătății sau siluetei.

„Cu pizza mă mai răsfăț, o dată pe lună, dar e obligatoriu vegetariană, însă a cartofi prăjiți nu mai miroase demult în bucătăria mea, decât atunci când vin în vizită Victor cu Ana sau nepotul meu, Horia – un adolescent de toată isprava, care încearcă să suplinească absența lui Victor”, a mai declarat aceasta, pentru sursa citată.

Pe aceeași temă: Marina Almășan, cadoul de suflet primit de la Victor Socaciu: „A fost un moment emoționant. I-a răvășit amintiri dintr-o îndepărtată copilărie...”

 

Marina Almășan, vacanță de vis în Finlanda

De curând, Marina Almășan s-a bucurat de o vacanță de vis în Finlanda. Vedeta s-a bucurat din plin de toate peisajele ca desprinse din poveste, dar și de toate locurile minunate pe care această țară le oferă. De asemenea, temperaturile scăzute nu au stat deloc în calea expediției acesteia. 

“Am mers prin zăpadă, am respirat cel mai curat aer din lume, am privit cerul înstelat ( până acum aurora boreală nu si-a arătat chipul), am călătorit cu sania trasă de reni, ne-am făcut selfi-uri cu alpaca, am cutreierat sătucul elfilor lui Moș Crăciun și, mai ales, am netezit drumul către reședința lui Moș Crăciun din celebrul Rovaniemi. Una peste alta, am avut două zile dense și pline de inedit. Aventura continuă! Afară nu e frig : doar…-12 grade Celsius “, povestește Marina pe un site de socializare.

Citește și: Marina Almășan, motivul pentru care a devenit vegetariană. La ce aliment a renunțat: „Asta e abstinență”


 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel