Marcela Fota, situație controversată în legătură cu tânărul de 24 de ani. Ce mesaj a transmis artista

Data publicării:

Marcela Fota a fost suspectată de o eventuală relație cu un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Oare cui îi este adresat mesajul dur?

Marcela Fota este una dintre cântărețele de muzică populară din România, care se bucură în același timp și de o mare comunitate în jurul ei. Ea a trecut prin momente dificile deoarece soțul ei, care avea 47 de ani, a murit în urmă cu doi ani, iar în prezent ea a fost criticată de public pentru alegerea de a se afișa cu un bărbat de 23 de ani.

Cu toate că vedeta nu a oficializat vreo relație și a fost vorba doar despre o poză în care apărea în brațele unui tânăr de 23 de ani, anul trecut, ea având în prezent 46 de ani, a declarat că nu „interesează comentariile nimănui” și că pentru faptele sale va suporta consecințele, dacă va fi vorba despre consecințe.

Vezi și: Marcela Fota, dezvăluiri emoționante. Cum și-a ajutat fiul să treacă peste moartea tatălui său: „Uitarea nu apare niciodată. Începi să trăiești cu situația în care te-a pus Dumnezeu”

Ea a avut următoarea declație în acest sens:

„Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate, înțelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic. Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic. Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică, așa că nici nu văd comentariile, nici nu le aud”,  a declarat Marcela Fota, pentru un post TV.

Vezi și: Marcela Fota, devastată de moartea fratelui său. Ce acuzații grave i-au fost aduse artistei: "Mi-au spus că din cauza mea s-a sinucis“

„Sfaturile” de viață ale Marcelei Fota

Cu toate acestea, ea a mai venit cu o postare recentă, acolo unde a le-a transmis fanilor ei „ce să nu facă”:

„Nu aștepta daruri de la un zgârcit, adevărul de la un mincinos, respect de la un nesimțit, iubire de la un dușman. Nu aștepta lucruri scumpe de la oameni ieftini!”, a fost mesajul pe care Marcela Fota l-a postat în mediul online.

Această postare a atras atenția comunității ei deoarece lumea se întreabă dacă artista ar fi postat așa ceva cu trimitere la potențialul „fost” iubit, cum s-a vehiculat și la vremea respectivă că ar fi reprezentat pentru ea tânărul de 23 de ani.

Vezi și: „Am cotul negru, am picioarele pline de tot felul de lovituri, hematoame.” Mariana Ionescu Căpitănescu, accident pe pârtia de schi

Brățara identică din poze

De asemenea, ea a mai postat o fotografie în luna iunie, acolo unde din nou s-a afișat cu cineva. Fanii s-au întrebat dacă este vorba despre același tânăr, iar un detaliu ar putea da de gol toată situația, numai din cauza brățării identice pe care o poartă tânărul de 23 de ani, și care apare în ambele poze. Șansele ca ea să fi ieșit cu doi bărbați diferiți și care ar purta acest accesoriu identic sunt destul de mici. Mai jos sunt prezente cele două poze, din 2022 și din iunie 2023, posibil cu aceași bărbat. 

Cu toate că a fost criticată de publicul ei pentru aceste apariții, Marcela Fota consideră că pe nimeni nu ar trebui să privească viața sa personală, mai ales când vine vorba despre decizii intime. Cu atât mai mult, s-ar putea spune că cei doi, dacă este vorba despre același bărbat, ar fi „apropiați” de cel puțin un an, iar dacă mesajul dur al Marcelei a fost îndreptat către acesta, cel mai probabil s-a pus punct la întreaga situație. Totuși, viitorul va arăta ce le este rezervat lor și dacă își vor oficiliza vreodată „situația”.

Vezi și: Marcela Fota, pusă la ZID de o colegă de breaslă, după ce s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani: „Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel