„Am cotul negru, am picioarele pline de tot felul de lovituri, hematoame.” Mariana Ionescu Căpitănescu, accident pe pârtia de schi

Data actualizării: | Data publicării:

Mariana Ionescu Căpitănescu s-a accidentat grav pe pârtia de schi.

Mariana Ionescu Căpitănescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste. Interpreta de muzică populară a avut parte de un eveniment neplăcut pe pârtia de schi. Aceasta s-a lovit destul de rău, chiar sub privirea bunei sale prietene, Marcela Fota.

Mariana Ionescu Căpitănescu, accident pe pârtia de schi

 Artista a plecat alături de familie, într-o stațiune de munte din Bulgaria, unde a mers nerăbdătoare pe pârtia de schi. Aceasta avea 20 de ani experiență în acest sport, motiv pentru care nimeni nu se aștepta ca Mariana Ionescu Căpitănescu să se accidenteze atât de rău. Mariana Ionescu Căpitănescu a mărturisit că a trecut peste o porțiune de gheață și a pierdut controlul schiurilor.

”Am căzut și acum de vreo câteva ori. Am cotul negru, am picioarele pline de tot felul de lovituri, hematoame. Însă, nu dau înapoi. Atunci când cazi înseamnă că încerci să-ți depășești nivelul la care schiai până atunci.

De exemplu, eu am avut obstacole din cauza cărora am căzut. Aveam viteză pe schiuri și am întâlnit o porțiune de gheață pe care nu am mai avut control și s-au dus schiurile în ce direcție s-a nimerit. Nemaiavând control am căzut și m-am dus așa alunecând vreo câțiva metri buni. Fiica mea era în spate, s-a oprit când a văzut că am căzut și striga la mine: Mami, mami oprește-te! Din inerție mă tot duceam pe fund (n.r. râde)', a spus Mariana Ionescu Căpitănescu pentru Fanatik.

Soțul Marianei Ionescu Căpitănescu s-a accident și el pe pârtia de schi

Marianei Ionescu Căpitănescu a povestit că, în urmă cu un an, și soțul ei a avut parte de un eveniment nefericit pe pârtia de schi. Partenerul de viață al artistei s-a lovit în zona lombară, iar de atunci refuză să se mai practice acest sport. 

„Anul trecut a schiat și el, dar în ultima zi a fost accidentat. A intrat cineva în el și l-a doborât. S-a lovit la lombar și acum i-a fost teamă să mai urce pe ele. Odată ce cazi foarte rău, rămâi cu teama de a mai face asta. Devii mai precaut, mai ales după o experiență de genul acesta.

Într-adevăr este un sport pe care trebuie să îl iei ca atare. Treci prin tot felul de stări. Ba îți este frig, ba îți sunt grei clăparii, pentru că nu sunt ușor de cărat. Par ca niște greutăți prinse de picioare la un moment dat. Casca. Este un sport pe care ori îl urăști, ori îl iubești. Și noi am ales să-l iubim', a mai precizat vedeta pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Sebastian Dobrincu, dezvăluiri dureroase despre drama care l-a marcat: „Bunica mea a murit de cancer, din lipsa resurselor medicale ale spitalului. Îi promisesem că...”

Alimentul pe care Marina Almășan nu-l consumă niciodată: „Nu mai miroase demult în bucătăria mea așa”. Cum se menține în formă

Horoscop. Previziunile astrale pentru prima jumătate a lunii februarie, cu Cristina Demetrescu: „Am putea să ieșim din zona de confort, să evoluăm”

Legătura dintre Georgiana Lobonț și Daiana Crețan: “Nu trebuie să stai ascunsă”. Cum i-a schimbat radical viața cântăreței

„Îmi e și rușine să recunosc”. Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină: „A fost și este dăunător”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel