Marcela Fota, dezvăluiri emoționante. Cum și-a ajutat fiul să treacă peste moartea tatălui său: „Uitarea nu apare niciodată. Începi să trăiești cu situația în care te-a pus Dumnezeu”

Data publicării:
Sursa foto: Marcela Fota, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Marcela Fota, Instagram

Marcela Fota a dezvăluit cum și-a ajutat fiul să treacă peste moartea tatălui său.

Marcela Fota a trecut printr-o adevărată dramă, în urmă cu puțin timp, când soțul acesteia s-a stins din viață. Vestea tulburătoare a șocat-o pe artistă, pentru că totul s-a întâmplat fulgerător, sub ochi a zeci de persoane. Partenerul acesteia de viață stătea la coadă la o instituția publică, când a suferit un infarct. Incidentul a avut loc în preajma sărbătorilor de Crăciun și, în ciuda eforturilor făcute de medici, viața acestuia nu a putut fi salvată. Acum, atât Marcela Fota, cât și copilul cuplului, David, se chinuie să-și revină la normal și să treacă peste drama care le-a marcat viața.

Marcela Fota s-a luptat mult să treacă peste moartea soțului ei

Marcela Fota recunoaște că îi simte lipsa soțului său, însă a luat pierderea suferită drept o lecție de viață.

„Toată lumea spune că intervine uitarea. Dar nu. Uitarea nu apare niciodată. Nici nu îmi doresc să apară uitarea, vreodată. El este prezent în sufletul nostru și în discuțiile noastre de fiecare dată, însă te trezești în situația în care nu există altă variantă, decât aceea de a accepta adevărul. Și atunci, ușor, ușor, începi să trăiești cu situația în care te-a pus Dumnezeu.

Eu am mai spus și mă repet: datoria mea este să îi arăt lui David că viața e frumoasă și că merită trăită. Întâmplarea care s-a abătut asupra noastră cu tatăl lui, asta… nu înseamnă că el trebuie să gândească urât despre viață, despre trăiri sau trebuie să urască sau să nu mai facă lucruri…',a spus artista pentru VIVA!

Marcela Fota: 'Îți dai seama că nu există altă cale, decât să accepți situația…'

Îndrăgita artistă susține că nu a crezut nicio clipă că va trece printr-o asemenea tragedie. Cu toate astea, Marcela Fota încearcă să accepte situația. 

”Tocmai din acest motiv eu încerc să îi bucur fiecare zi a fiului meu, așa cum știu eu mai bine. Pentru noi, această întâmplare din viața noastră am luat-o, pur și simplu, ca pe o lecție de viață. Știți când ești mic și se întâmplă atâtea lucruri și spui: 'Domnule, mie nu mi se va întâmpla niciodată'. Ați trăit experiența aceasta? Tot timpul ți se pare că doar altuia i se poate întâmpla, vecinului, unei cunoștințe, dar nu ție. Și când ajungi în situația în care ți se întâmplă, conștientizezi, exact cum am discutat și cu mama noastră, după ce l-am pierdut pe tatăl nostru. Îți dai seama că nu există altă cale, decât să accepți situația în care te-a pus Dumnezeu și să încerci să mergi mai departe.

Iar pentru mine, eu și David suntem 'cuplul perfect'. Mi-a dat Dumnezeu cel mai bun copil. Vreau să cred că și lui i-a dat Dumnezeu cea mai înțelegătoare mamă și suntem cei mai buni prieteni. Și, avem o relație, sora mea poate să vă confirme, mai mult decât mamă și fiu. Suntem cei mai buni prieteni și sunt foarte fericită să descopăr că mai are puțin și împlinește 14 ani, își face buletinul. Și, totuși, își dorește foarte mult să petreacă timp cu mine. Iar asta nu face altceva decât să mă bucure. Avem momentele noastre, chiar plecăm și amândoi în minivacanțe. Ieșim la restaurante amândoi, mâncăm aceleași feluri de mâncare…”, susține Marcela Fota.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel