Marcela Fota, devastată de moartea fratelui său. Ce acuzații grave i-au fost aduse artistei: "Mi-au spus că din cauza mea s-a sinucis“

Data publicării:

Marcela Fosta este devastată de moartea fratelui său. 

Marcela Fota îi duce dorul fratelui său, Viorel, care s-a stins din viață, în urmă cu 15 ani. La acea vreme, mai multe persoane au acuzat-o pe artistă că din cauza ei acesta a decis să se sinucidă.

Marcela Fota, devastată de moartea fratelui său

Fratele artistei a decis să își pună capăt zilelor, în urmă cu mai mulți ani. Acesta avea o familie frumoasă, dar și doi copii. În acea perioadă mama artistei era bolnavă, iar după pierderea fratelui său aceasta a fost acuzată că acesta și-a luat viața pentru că avea o datorie la ea. Mai exact, Marcela Fota îi dăduse o sumă mai mare de bani pentru a-și deschide o afacere. Artista a recunoscut că a fost afectată de acuzațiile care i-au fost aduse. 

''În urma acestei întâmplări, mi-am auzit și reproșuri din partea familiei soției lui. Mi-au spus: din cauza ta s-a sinucis pentru că, tu, urma să vii în Romania și trebuia să-ți dea niște bani, pe care, el, nu-i avea.

A fost o perioadă foarte grea pentru mine, nu sufeream doar după pierderea lui, sufeream și din cauza acuzațiilor lor. Și eu știam că nu erau adevărate. Eu am vrut să-l ajut. În niciun caz să-l împing spre ceea ce m-au învinovățit ei. Mă arde dorul de fratele meu, aș fi vrut să nu se întâmple așa, aș fi vrut să se bucure de toate reușitele noastre”, a explicat Marcela Fota, potrivit starpopular.ro.

Marcela Fota, marcată de moartea soțului ei

Marcela Fota a trecut printr-o adevărată dramă, când soțul acesteia s-a stins din viață. Vestea tulburătoare a șocat-o pe artistă, pentru că totul s-a întâmplat fulgerător, sub ochi a zeci de persoane. Partenerul acesteia de viață stătea la coadă la o instituția publică, când a suferit un infarct. Incidentul a avut loc în preajma sărbătorilor de Crăciun și, în ciuda eforturilor făcute de medici, viața acestuia nu a putut fi salvată. Acum, atât Marcela Fota, cât și copilul cuplului, David, se chinuie să-și revină la normal și să treacă peste drama care le-a marcat viața.

„Eu îmi doresc o împăcare psihică a copilului meu. Pentru noi a fost un an de acomodare pe care, zic eu, l-am trecut cu brio, și eu și David. Și îmi doresc ca și el să fie la fel de realist așa cum sunt eu. Suntem o echipă și așa îmi doresc să rămânem. Vreau să-i transmit lui Doamne-Doamne că, deși suntem puternici, nu suntem atât de puternici încât să mai ducem și altceva. Asta e tot ce-mi doresc, să fim bine cu toții. Atât”, a povestit Marcela Fota, la Etno TV, potrivit wowbiz.

Artista își visează des regretatul soț

Chiar dacă fizic, soțul Marcelei Fota a părăsit această lume, artista declara în urmă cu ceva timpul faptul că acesta a rămas viu în memoria ei, motiv pentru care îi apare destul de des în vise. Acesta este mulțumit de cum a reușit să rămână familia sa, în ciuda dramei care a avut loc, povestea artista.

„L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată, l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți”, spunea Marcela Fota, cu ceva timp în urmă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel