Marcela Fota, lecția importantă învățată de la fiul ei de 14 ani: „Sunt cea mai fericită că sunt mama lui”

Data actualizării: | Data publicării:

Marcela Fota a vorbit despre lecția învățată de la propriul fiu.

Marcela Fota, cunoscută interpretă de muzică populară, se mândrește cu fiul său în vârstă de numai 14 ani. Vedeta a intrat în atenția publicului în ultimul timp mai ales pentru relația ei cu un tânăr de 24 de ani. Lumea parcă a luat foc în urma dezvăluirilor făcute de vedetă, dar și colegii de breaslă s-au sesizat și au spus câteva cuvinte despre întreaga situație.

Deși nu a primit „confirmarea” publicului, Marcela Fota se gândește permanent la binele suprem al fiului său care a împlinit recent vârsta de 14 ani. Artista s-a visat mamă dintotdeauna, iar în urmă cu 14 ani i s-a îndeplinit visul. 

Vezi și: Marcela Fota ar primi alinare de la iubitul de 24 de ani. Cum s-a apărat în fața criticilor: „Stau și cu unu de 18 ani, că așa vreau eu!”

De fiecare dată când  are ocazia să-l aducă în discuție pe copilul ei o face, iar cuvintele de laudă par că nu se termină niciodată.

Ea a dezvăluit câteva detalii din experiența de mamă, spunând că în prima etapă a sarcinii a slăbit foarte mult, pe fondul lipsei de poftă de mâncare, iar cu toate acestea purta deja rochii largi pentru a evidenția faptul că urmează să devină mamă.

"Eu am considerat că menirea mea pe acest pământ chiar aceasta este, să devin mamă. În momentul în care am rămas însărcinată cu David a fost cea mai mare bucurie posibilă. Eu în prima perioadă a sarcinii, am slăbit vreo patru kilograme, am pierdut în greutate pentru că nu aveam poftă de mâncare, dar eu deja purtam rochii largi, încă din a doua luna de sarcină ca să se știe clar că sunt însărcinată.”, a spus ea, potrivit Wowbiz.

Venind vorba despre băiatul ei, vedeta recunoaște că a avut lecții importante de învățat de la fiul său, tocmai de aceea mulțumește Divinității pentru că a ales-o să îi fie mamă.

Vezi și: Marcela Fota, situație controversată în legătură cu tânărul de 24 de ani. Ce mesaj a transmis artista

„David mie mi-a adus o multitudine de bucurii și de momente pline de fericire maximă. Sunt cea mai fericită că sunt mama lui și că Dumnezeu a ales ca eu să fiu mama lui și el copilul meu, tocmai pentru că suntem o echipă minunată", a mărturisit Marcela Fota.

Mai departe, artista a detaliat ce o impresionează la propriul copil, de la care are atâtea de învățat:

"Ce mă surprinde la el foarte tare este maturitatea de care dă dovadă, deși are doar 14 ani și jumătate. Este un băiat foarte responsabil, foarte grijuliu în ceea ce mă privește și normal, toată lumea spune că cei șapte ani de acasă sunt cei mai importanți ani, dar eu cred că el a avut o deschidere pentru a se autoeduca și acesta este un lucru care mă bucură foarte mult.

Este un băiat foarte matur pentru vârsta lui, este un băiat responsabil, este mândria mea, bucuria mea și suntem mai mult, înainte de fi mamă și fiu, suntem doi prieteni foarte apropiați care discutăm absolut orice", a povestit artista.

Vezi și: Marcela Fota, dezvăluiri emoționante. Cum și-a ajutat fiul să treacă peste moartea tatălui său: „Uitarea nu apare niciodată. Începi să trăiești cu situația în care te-a pus Dumnezeu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel