Marcela Fota ar primi alinare de la iubitul de 24 de ani. Cum s-a apărat în fața criticilor: „Stau și cu unu de 18 ani, că așa vreau eu!”

Data actualizării: | Data publicării:

Prima reacție oficială a Marcelei Fota, în care argumentează de ce a ales un tânăr cu 22 de ani mai tânăr, ca iubit.
Ce spune familia fostului soț despre întreaga situație.

Marcela Fota a fost în centrul atenției publicului în ultima vreme prin prisma relației cu un tânăr de 24 de ani, relația care a fost criticată vehement atât din partea publicului său, cât și din partea anumitor colegi de breaslă. După ce soțul ei a murit, în urmă cu doi ani, ea începuse să se afișeze public cu un bărbat „misterios”.

Cântăreața de muzică populară a mai pășit o dată în public pentru a oferi o declarație privind alegerea ei, însă multe detalii nu ieșiseră la suprafață. Cu această ocazie, însă, Marcela a oferit un punct de vedere și o argumentare privind alegerea văzută drept controversată de mulți dintre urmăritorii săi.

Ea susține că „Ajungi într-un punct al vieții când ai nevoie de un suflet lângă tine, care atunci când simți că nu mai poți să-ți pună că mai poți puțin”, sugerând astfel că moartea soțului său ar fi reprezentat o mare greutate pentru ea, însă opinia publică nu critică atât de mult acest aspect, cât faptul că a ales un bărbat mult mai tânăr decât ea.

Cu toate acestea, ea mai spune că „Este o normalitate, să simți că aparții cuiva, că cineva e acolo lângă tine.”, lucru prin care vedeta a admis că ar fi simțit nevoia unei prezențe care să o susțină. Cel mai probabil, aceasta se simțea „singură”, având în vedere că a rămas doar ea și fiul său de numai aproape 14 ani.

Ce a avut de spus familia fostului soț

Mai mult de atât, ea susține și că familia fostului soț, Minel, a fost de acord cu alegerea ei: „Eu am îndrăznit, în ochii oamenilor, să-mi asum această chestie. Familia mea, familia lui Minel, toată lumea a înțeles-o, numai oamenii care nu m-au văzut în viața lor nu au înțeles. Este problema mea, a fost decizia noastră, un bărbat și o femeie s-au plăcut.”, a spus ea, în cadrul unei emisiuni, notează Wowbiz.

Marcela Fota punctează câteva cuvinte și despre diferența de vârstă, subiectul care a atras cel mai tare furia publicului ei, sugerând că, un bărbat apropiat vârstei sale și-ar dori copii sau familie, detaliu cu care ea nu ar putea fi de acord. Totul culminează cu binele suprem pe care dorește să îl facă fiului ei, David: „Și asta cu vârsta, da, este o diferență de vârstă și mi-am asumat-o. Unu de vârsta mea poate voia familie, copii, îmi zicea hai acasă, dar eu nu vreau lucrul ăsta, eu vreau psihic să fiu bine, ca psihic să-l fac bine pe fiul meu.”

Într-un final, ea susține că oricine are „voie” să întemeieze o relație după 18 ani, ignorând în acest fel orice barieră a vârstei: „De la 18 ani ai voie să-ți faci relație oficială. Mâine, dacă vreau, stau și cu unu de 18 ani, că așa vreau eu!”

Este o diferență de 10 ani între fiul ei și noul iubit

Vedetei i s-a pus în vedere de către jurnaliști părerea fiului său despre relația ei cu tânărul de numai 24 de ani, care de acum încolo este recunoscută ca o relație oficială. Ea a spus că nu are astfel de subiecte cu propriul fiu, deși părerea acestuia despre mama lui este una foarte bună:

„Nici nu discut lucrul ăsta cu David (n. red despre iubitul ei). L-am întrebat dacă sunt lucruri pe care le-ar schimba la mine și mi-a spus că sunt tot ce își poate dori un copil. Eu consider că tot ce am făcut nu l-a afectat pe David,”, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Marcela consideră că toate acțiunile sale au condus către binele lui David „ba chiar a fost un lucru bun pentru că eu am trăit niște bucurii ale vieții și lucruri care m-au împlinit pe mine și care m-au făcut un om bun și fericit”, sugerând în acest fel că relația cu un bărbat mai tânăr și apropiat de vârstă de propriul fiu nu are niciun fel de impact negativ asupra micuțului.

Tocmai că, susține ea, prin faptul că face tot ce poate pentru a fi fericită, îi poate oferi și fiului ei un mediu „fericit”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel