Mara Bănică, intervenție rară, la nivelul feței. Ce îmbunătățire a ales să-și facă vedeta

Data actualizării: | Data publicării:

Mara Bănică a ales să își facă o nouă intervenție la nivelul feței. 

Mara Bănică a trecut, de-a lungul timpului, de mai multe ori prin cabinetul medicului estetician. Dacă până acum, jurnalista a apelat la o îmbunătățire la nivelul bustului, a nasului, dar și alte proceduri făcute la nivelul feței, acum aceasta s-a hotărât să ajungă din nou pe mâinile specialiștilor. Intervenția pe care și-a făcut-o însă vedeta nu este una prea comună, des întâlnită și la alte persoane publice.

Se pare că Mara Bănică vrea să arate bine în permanență și să scape de chinul de a se aranja în fiecare zi. Așadar, bruneta s-a hotărât să se machieze permanent. În acest sens, esteticianul i-a făcut acesteia o linie de tuș, pe care proaspăta mămica să o poarte întotdeauna la ochi, indiferent de momentul zilei.

Raluca Bădulescu recunoaște că are operații estetice: Fostul meu soț mi-a zis: Cine ești? Transformers? Optimus Prime?

Ce este machiajul permanent

Machiajul permanent este procedura destinată doamnelor care vor să arate bine, indiferent de momentul zilei sau pur și simplu vor să economisească timpul, pe care l-ar petrece în fiecare zi în fața oglinzii.

Aceasta intervenție poate fi făcute în mai multe părți ale feție, precum buzele, ochii, sprâncenele. Totuși, chiar dacă este permanent, acest tatuaj nu va ține toată viața, ci este vorba de o perioadă de aproximativ 3-4 ani, în funcție de zona în care s-a aplicat acesta, dar și în funcție de cum este îngrijit. Specialiștii spun că zona sprâncenelor este cea mai predispusă a se șterge mai repede. De asemenea, un factor decisiv aici îl mai reprezintă și tipul pielii pe care îl ai. 

Andreea Bănică le închide gura celor care o critică: Nu am operații estetice

Când vine vorba de tatuarea buzelor, trebuie să știi că medicul estetician îți va face mai întâi un contur, care va da și efect de mărire, în același timp, după care va umple și toată suprafața cu aceeași culoare. Indicat este să alegi o nuanță naturală, pentru că o vei purta zilnic pe fața ta. 

Dacă ne referim la machiajul ochilor, adică intervenția pe care a ales să și-o facă Mara Bănică, atunci trebuie știut faptul că, de cele mai multe ori, se tatuează o linie de tuș, exact ca în fotografia de mai sus. Aceasta este perfectă pentru doamnele care nu au răbdare să și-o facă în fiecare zi sau chiar pentru cele care nu reușesc asta. Nici acesta nu va ține la nesfârșit, mai ales că pleoapa este foarte subțire, iar pigmentul se va degrada în timp.

Daniela Gyorfi, calvarul operațiilor estetice: Am trei implanturi la sâni și nu sunt mulțumită

Ce vedete au recurs la această procedură, de-a lungul timpului

Chiar dacă nu au recurs chiar la procedura aleasă de Mara Bănică, mai multe vedete de la noi din țară au ales să își facă o astfel de îmbunătățire, la nivelul feței. Spre exemplu, Teo Trandafir, dar și Andreea Bănică și-au tatuat semipermanent sprâncenele, într-o perioadă. Acestea nu sunt însă singurele. Bianca Drăgușanu, Oana Zăvoranu, Anamaria Prodan, dar și Oazana Barabancea au recurs și ele la această îmbunătățire, de-a lungul timpului. 

Adriana Bahmuțeanu s-a operat la nas: "Mi-a fost frică să nu ajung la ATI". Cum se simte aceasta și cât a plătit pentru intervenție



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel