Andreea Bănică le închide gura celor care o critică: Nu am operații estetice

Data publicării:

Andreea Bănică a vorbit despre ritualul ei de frumusețe, dar și despre operațiile estetice.

Andreea Bănică a fost, de multe ori, ținta gurilor rele, care o acuză pe vedetă că și-a făcut numeroase operații estetice, pe care însă aceasta nu și le asumă. Artista le-a explicat, din nou, urmăritorilor ei, faptul că nu a apelat în niciun caz la aceste metode de înfrumusețare, ci doar recurge, la o anumită perioadă, la tratamente.

"Pentru cei care au scris de-a lungul timpului în presă că aș avea operații estetice, nu am, ar trebui să se vadă peste tot, măcar o linie, o cusătură. Nu am. Merg la aceste tratamente din când în când, tocmai pentru a-mi întreține pielea, tenul, fața, frumusețea, pentru că asta îmi doresc tare mult, să îmbătrânesc frumos, nu urât și nu operată.", a spus Andreea Bănică pe Instagram.

Ce le transmite Andreea Bănică celor care o critică

Vedeta chiar a primit recent o captură de ecran de la o prietenă de a ei, ce conține numeroase critici, cu privire la aspectul fizic. Andreea Bănică spune că s-a obișnuit să citească altfel de păreri, însă problema nu este la ea, ci la oamenii care o judecă.

"Mai am prietene care îmi trimit astfel de capturi de ecran, le văd și ele acolo unde se adună un cârd de fete. Nu știu de ce se comportă așa. Nu înțeleg problemele lor, frustrările lor. Aceste fete care stau pe astfel de pagini și comentează e clar că au ceva probleme în trecut, în prezent, au strâns de-a lungul timpului niște frustrări, e clar că au nevoie de ajutor. Fetelor, trebuie să apelați la specialiști să vă ajute să ieșiți din problemele voastre. Nu să vedeți alte persoane, alte femei că sunt urâte, mutilate. Bravo lor. Bravo celor care au curajul să meargă sa-și facă niște tratamente să se întrețină, să fie frumoase, să fie plăcute. Ceea ce faceți bine faceți pentru voi.", a continuat ea.

Cum se ține vedeta departe de celulită

De asemenea, artista le-a dezvăluit fetelor și o metodă prin care pot scăpa definitiv de celulită.

''Pentru celulită există sport, alimentație sănătoasă fără dulciuri, prăjeli și tratamente corporale. Toate acestea se fac împreună pentru rezultate bune!'', a declarat Andreea Bănică în mediul online.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel