Adriana Bahmuțeanu s-a operat la nas: "Mi-a fost frică să nu ajung la ATI". Cum se simte aceasta și cât a plătit pentru intervenție

Data publicării:
Captură video Youtube/ Xtra Night Show
Descriere foto: Captură video Youtube/ Xtra Night Show

Adriana Bahmuțeanu a suferit o intervenție la nas, din cauza faptului că avea mai multe probleme de sănătate din cauza asta.

Adriana Bahmuțeanu a trecut recent printr-o operație la nas, pe care aceasta și-a făcut-o dintr-o necesitate. Invitată în platoul Xtra Night Show, vedeta a dezvăluit cum se simte, dar și motivul pentru care nu și-a făcut această intervenție mai devreme.

"Mi-am reparat nasul. Nu respiram bine. Ajunsesem să fiu aia mică care respiră greu. Am amânat această intervenție pentru că a fost pandemie și mi-a fost frică să nu ajung pe la ATI, acolo faci booom, iei foc, deci era traseul pregătit și am amânat-o. Și acum, după pandemie, l-am sunat pe doctor, care mi-a zis să stau liniștită, că n-ajung la ATI. N-am simțit nimic.", a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii de pe Antena Stars.

Cum se simte Adriana Bahmuțeanu după intervenția la nas

Vedeta se simte mai bine ca niciodată după această intervenție, care a durat extrem de puțin. Dacă înainte îi era foarte greu să mai și respire, acum spune că nu mai are nicio problemă. Cu toate acestea, mai durează puțin până să se recupereze complet.

"Pot să respir, nu mai lăcrimez, pentru că lăcrimam foarte mult, deși luam tot felul de pastile. Acum am început să-mi revin. E adevărat că mai sunt într-o recuperare și mai am niște probleme, dar mi-a zis domnul doctor că e normal și am plecat pe picioare, a fost totul foarte bine. A durat jumătate de oră. Mi se umflase jumătate de față din cauza problemelor cu nasul, nu mi se mai usucă buzele, pot să trag aer mult mai mult, la un moment dat nici nu mai puteam să vorbesc.", a mai spus ea.

Cât a plătit aceasta pentru intervenție

Mai mult, lucrul care i-a uimit pe toți a fost prețul plătit de Adriana Bahmuțeanu pe această operație. Chiar dacă vedeta era pregătită cu mii de euro, suma pe care o cer foarte mulți doctori pe acest tip de intervenție, aceasta a fost șocată când a auzit cât trebuie să plătească.

"Dacă ai o  problemă mai complicată, durează mai mult, dar nu-ți mai sparge nimeni nasul acum, totul e cu lase. Pe mine m-a costat 1200 de lei. Eu mă pregătisem cu mii de euro, că eu am plătit. Eu investesc foarte mulți bani în propria mea persoană, mii de euro și n-avea rost să mă duc la cineva barter. Am crezut că e mai scump. Nu m-a durut absolut nimic.", a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu.

"Investiția adevărată e în interior, nu în exterior"

De asemenea, aceasta spune că pandemia a fost prilej de documentare și studiu pentru ea, fapt pentru care a făcut mai multe cursuri, dar a obținute și câteva diplome. Vedeta spune că aceasta e adevărata investiție, și nu în alte tipuri de operații estetice sau lucruri materiale, la care recurg majoritatea persoanelor publice de la noi din țară.

"Am luat un masterat, am mai terminat o formare. Investiția adevărată e în interior, nu în exterior. I-am plătit 180 de euro de dezvoltare personală, ca să-ți deschizi terapie individuală.", a mai spus ea în cadrul emisiunii.

Citește și: Condiția surprinzătoare pe care Viviana Sposub i-a pus-o lui George Burcea: „E grav! Ne-am așezat la masă și i-am explicat situația”

Denise Rifai, întrebare incomodă pentru o vedetă: „Ce a fost în capul ei, câtă speculă să faci?” EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel