Daniela Gyorfi, calvarul operațiilor estetice: Am trei implanturi la sâni și nu sunt mulțumită

Data publicării:
Daniela Gyorfi, foto Instagram
Descriere foto: Daniela Gyorfi, foto Instagram

Daniela Gyorfi a vorbit deschis despre operațiile estetice la care a fost supusă și traumele pe care le-a îndurat. 

 

Daniela Gyorfi este una dintre pionierele operațiilor estetice din România. Vedeta și-a mărit bustul în urmă cu 20 de ani, apoi și-a operat nasul, și-a modificat dantura, iar în ultimii ani a început să folosească și injecții cu botox pentru întinerire.


Frumusețea a costat-o scump pe artistă, care a trecut prin mai multe intervenții estetice. La nivelul bustului, ea are trei operații estetice și a avut unele complicații. Ea spune că tot nu este mulțumită de aspectul bustului său, însă îi este teamă să se mai opereze. 

"M-aș gândi altfel dacă aș mai face operații. (...) Nu sunt prima care și-a făcut implanturi în România. În anii 2000, o gazdă a unei emisiuni avea niște sâni foarte frumoși. (...) Am trei implanturi la sâni și nu sunt mulțumită.Aș mai face, dar îmi e frică.(...) Când mi-am făcut prima dată implant la sâni, mi-a pus transplantul sub glandă.(...). Eu am vrut un bust mai mare, iar un doctor îți spune ce mărime ți se potrivește pentru statura ta, însă atunci, era prin anii 2000 și nu știam prea multe despre asta. Mi-am făcut un bust mai mare, însă după câteva luni, sânii s-au lăsat. După ce am născut, am făcut al doilea implant la sâni, care a fost pus sub mușchi. A fost bine, dar s-a spart și a trebuit să repet operația", a declarat Daniela Gyorfi în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV. 

Daniela Gyorfi, momente de groază, după ce i s-a spart implantul mamar. Artista trebuie să-și schimbe urgent silicoanele: „S-a fisurat, se vede că a ieșit”

Daniela Gyorfi: M-am operat și la nas, îmi căzuse zgârciul și m-am dus și m-am operat

Calvarul vedetei nu s-a oprit aici. În încercarea de a atinge perfecțiunea, ea a mai fost supusă unor serii de intervenții estetice, iar unele dintre ele au fost un eșec. 


„M-am operat și la nas, îmi căzuse zgârciul și m-am dus și m-am operat și sunt foarte mulțumită. (...) Și fațetele sunt o problemă. La pomul lăudat, să nu te duci cu sacul. Prima dată nu a fost ce trebuia la dinți. A doua oară, da! (...) Prima dată am fost la un medic foarte popular care mi-a greșit operația. Am avut infecție la dinți, apoi am schimbat medicul, am ajuns la un dentist tânăr care a trebuit să mă opereze de două ori, s-a chinuit mult cu mine, am avut ghinion", a mai spus vedeta. 

Cum se întreține acum

Artista nu se sfiește să recunoască că apelează la botox și acid hialuronic pentru a-și mări buzele și pentru a scăpa de riduri. 

"Mie îmi place să arat bine, am 50 de ani. Pentru botox mă duc la un doctor de specialitate, îmi place să-mi fac buzele, să mi le mai umplu puțin."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel