Raluca Bădulescu recunoaște că are operații estetice: Fostul meu soț mi-a zis: Cine ești? Transformers? Optimus Prime?

Data publicării:
Sursa foto: Raluca Bădulescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Raluca Bădulescu, Instagram

Raluca Bădulescu recunoaște faptul că a apelat la mai multe intervenții estetice, de-a lungul timpului, și că nu mai seamănă deloc cu persoana care era în tinerețe.

Raluca Bădulescu a cucerit publicul, în urma emisiunii Bravo, ai stil, unde vedeta se află la masa juraților. Deși și-a obișnuit publicul prin aparițiile excentrice, aceasta nu era așa, în urmă cu ceva timp. Chiar ea însăși a descoperit pe TikTok un videoclip în care fanii îi comparau aparițiile actuale, cu cele de pe vremuri și a confirmat faptul că cele două persoane nu aveau nicio legătură.

"M-am uitat la mine într-o zi, nici nu vreau să vorbesc despre alte persoane publice, o chestie care a devenit virală pe Tik Tok. Nu aveam gene, nu aveam extensii, nu aveam perucă, nu aveam toate alea… M-a sunat fostul meu soț, Vali, și mi-a zis: «Băi băiatule! Cine ești? Transformers? Optimus Prime?». Adică… nu semănam! Băi, dar n-aveam legătură. În unele cazuri, există situații și situații'', a declarat Raluca Bădulescu, în cadrul unei emisiuni, potrivit viva

Raluca Bădulescu susține operațiile estetice

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai asumate persoane publice, când vine vorba de schimbările fizice. Aceasta a recunoscut faptul că a apelat la mai multe intervenții estetice și le susține în totalitate.

"Eu sunt una dintre adeptele și susținătoarele operațiilor estetice. Am recunoscut că de-a lungul timpului mi-am făcut intervenții estetice, majoritatea non-invazive, dar mi-am făcut și operații. Eu cred în chirurgie, însă… trebuie să există un echilibru și să iei în considerare ce spune medicul", a mărturisit aceasta.

"Aș vrea să ne adresăm tinerei generații"

"Cel mai mult aș vrea să ne adresăm tinerei generații. Tânăra generație este cea mai influențată, trăiește numai cu ochii în Instagram, pentru Instagram, se inspiră de la divele de pe Instagram. Trebuie să înțeleagă că unele poze sunt prelucrate cu acele programe pe care le am și eu în telefon. Ori se uită la multe dintre vedete și aleg să apeleze la operațiile estetice în dorința de a ajunge să arate precum modelele lor de pe Instagram. E un pericol real. Instagramul nu este realitate! Nimeni nu e cam ca în pozele de pe Instagram, și asta putem vedea ușor'', a povestit Raluca Bădulescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel