Tania Budi, devastată de durere după moartea lui Stepahn Pelger. Cei doi au avut o relație strânsă de prietenie: „Mă gândesc la el zilnic”.

Sursa foto: Tania Budi, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Tania Budi, instagram

Tania Budi îi duce dorul bunul său prieten, Stephan Pelger. 

Ziua de 8 iunie 2023 a fost una neagră pentru showbiz-ul românesc. Stephan Pelger a fost găsit fără suflare în propria locuință, după ce și-a pus capăt zilelor. Regretatul designer se confrunta cu depresia de mai mul timp. Acesta a vorbit de nenumărate ori despre problemele cu care se confruntă și chiar mergea la dezintoxicare, pentru a se face bine. 

Tania Budi, devastată de durere după moartea lui Stepahn Pelger

Tania Budi recunoaște că îi este foarte greu fără bunul său prieten, Stephan Pelger și se gândește mereu la el. Pe cei doi i-a legat o prietenie strânsă de 20 de ani.

„Mă gândesc la el zilnic, încă. Mi-a fost greu, foarte greu. Era un om tare cald și bun și drag sufletului meu', a spus fostul model, potrivit cancan.ro.

Cu ce dorință neîndeplinită a murit Stephan Pelger

De-a lungul timpului, Stephan Pelger a trecut prin multe momente grele, care l-ar fi adus în depresie. Nici viața sentimentală a designerului nu era una roz. Stephan Pelger a recunoscut că are o altă orientare sexuală și că a avut o singură relație serioasă, la vârsta de 18 ani. Din nefericire, iubitul designerului s-a stins din viață, în urma unui accident rutier. De atunci, Stephan nu a reușit să mai găsească pe cineva care să-i fie alături și să-i ofere dragostea de care avea nevoie.

În urmă cu ceva timp, Stephan Pelger a mărturisit că visul său din copilărie a fost să aibă un adăpost pentru animale.

''Visul copilăriei mele era să am un adapost pentru căței, pentru animale în general. Sunt singur în casa aia, dar în același timp nu-s singur pentru că casa mea mereu a fost o casă deschisă, cred că în fiecare zi vine cineva, chiar dacă este pentru 5 minute, la o cafea. Asta este una dintre dorințele pe care nu mi le-am îndeplinit încă, dar observ odată cu trecerea timpului că este foarte greu să conviețuiești cu cineva care nu este este la nivelul dorințelor tale.

La nivelul meu, cred că puțină lume ar ajunge. Interese comune, discuții, statutul social nu este important pentru mine, educația contează, umorul, să pot să fiu eu. Persoanele pe care le-am întâlnit până acum nu au fost compatibile, nu mai vreau să fac niciun compromis, prefer să stau cu cățeii.'', declara Stephan Pelger, în podcastul În Oglindă, în anul 2022.

De ce nu vorbește Tania Budi despre viața sentimentală

Tania Budi a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să-și expună viața sentimentală. 

„Sunt o groază de băieți pe Instagramul meu, toți prieteni, ce-i drept. Chiar dacă sunt sau nu sunt într-o relație, nu prea sunt genul care să sară în față cu pozele, pentru că există mass-media și există mulțimea care te pune în tot felul de conjuncturi și te judecă în niște feluri care nu au de-a face cu tine. Așa că mai bine stau liniștită!', a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Cât despre litoral, vedeta recunoaște că nu e adepta plajelor și merge acolo doar pentru afacerile pe car ele deține la malul mării. 

„Eu nu prea stau pe litoral, am niște afaceri acolo. Mă duc, le pun la punct, mă întorc, stau în București. Când e vreme de plajă, mă duc și stau puțin mai mult pe acolo, dar nu foarte mult. Pentru că nu sunt un fan al litoralului românesc.

Sunt atâtea litorale care sunt de plăcut, încât n-aș putea să îți dau un singur nume acum. Numai că o plajă pustie, oriunde, ar fi litoralul meu favorit', a încheiat aceasta.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 iul 2023, 12:29 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience