S-a zvonit că i-a furat iubitul Ramonei Olaru, iar Denise Rifai a reacționat: „Voi comunica deschis și asumat”

Data actualizării: | Data publicării:
Denise Rifai, captură video Youtube
Descriere foto: Denise Rifai, captură video Youtube

Denise Rifai a oferit prima reacție, după ce s-a speculat că ar avea o relație cu Cătălin Cazacu.

Relația dintre Cătălin Cazacu și Romana Olaru a fost una plină de suișuri și coborâșuri, de la momente extrem de fericite și o cerere în logodnă, până la multiple despărțiri și multe lacrimi. Chiar dacă cei doi păreau a fi la un moment dat cuplul perfect, despărțirea se pare că a fost inevitabilă, iar dacă până de curând nu se știa exact care este cauza rupturii, în mediul online au apărut mai multe supoziții care spuneau faptul că de vină ar fi Cătălin Cazacu, care i-ar fi fost infidel frumoasei blondine. Noutățile nu se opresc aici, pentru că potrivit unor informații publicate de cancan, sportivul și-ar fi înșelat viitoarea soție chiar cu celebra prezentatoare Denise Rifai. Se pare că aceste zvonuri au ajuns imediat și la urechile acesteia, care a și oferit o reacție.

„Astăzi am văzut o știre de la un eveniment la care am participat în decembrie anul trecut, iar la masa noastră a stat și Cătălin Cazacu, el find invitat de prietena mea, Tania Budi. A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a și dansat. Și evident am dansat și eu. Dar de aici, până la a se inventa o idilă, e cale lunga. De-a lungul timpului, s-a speculat mult în presă pe tema relaților mele, însă vă asigur că în momentul în care va fi cineva în viața mea, voi comunica deschis și asumat, ca și până acum.”, a scris Denise Rifai, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Iulia Albu o face praf pe Denise Rifai: „Ar trebui să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă”

S-a speculat și că este într-o relație cu Dan Bittman

Dan Bittman a fost prezent în urmă cu ceva timp în cadrul emisiunii realizate de Denise Rifai pe Kanal D, unde i-a oferit și un inel, iar peste tot se vorbea atunci despre chimia puternică dintre cei doi, de unde ar fi putut rezulta faptul că ei ar forma un cuplu. Chiar dacă are doar cuvinte de admirație la adresa sa, Denise Rifai nu a confirmat însă niciodată acele zvonuri.

„Să lămurim lucrurile. Este atât de onorant să cunoști un bărbat așa cum este Dan Bittman. Este un tip cu energie masculină. Mereu îi spun: „Ai venit la mine la emisiune și ai vrut să mă răpești cu totul”.. cu inelul lui. E un bărbat minunat și o să-ți spun că e foarte onorant pentru mine că el există în viața mea.”, a declarat Denise Rifai, în cadrul emisiunii Altceva cu Adrian Artene.

Citește și: Denise Rifai, decolteu amețitor. Cum a apărut prezentatoarea TV la un eveniment monden: „Pentru prima dată model”

Cine e bărbatul pentru care are o slăbiciune

Și, dacă tot a venit vorba de bărbații din viața lui Denise Rifai, frumoasa prezentatoare dezvăluia recent cine este figura publică pentru care are o slăbiciune. Este vorba despre un conoscut actor american, cu care aceasta spune că se identifică în totalitate.

“Cu Kevin Costner: Este iubitul vieții mele. Îl iubesc. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. El era mereu pe panouri și nu știam cine este, dar ziceam că uite, ăsta e genul meu.”, a declarat Denise Rifai, în cadrul emisiunii Altceva cu Adrian Artene.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel