A înșelat-o sau nu pe Ramona Olaru cu Denise Rifai? Cătălin Cazacu, prima reacție: „După cum bine se știe, nu sunt vreo ușă de biserică”

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Cazacu, Denise Rifai, sursa Instagram
Descriere foto: Cătălin Cazacu, Denise Rifai, sursa Instagram

Cătălin Cazacu vorbește pentru prima oară despre zvonurile ce au apărut în online, cu privire la faptul că ar avea o relație cu Denise Rifai. 

După ce în presă au apărut mai multe articole care îl acuzau pe Cătălin Cazacu de faptul că i-a fost infidel fostei sale logodnice, Ramona Olaru, acesta s-a decis în sfârșit să vorbească și să pună capăt tuturor zvonurilor. Cea mai nouă informație spune că sportivul ar fi avut o aventură și cu Denise Rifai în timp ce încă forma o relație cu frumoasa asistentă de la Neatza, acesta fiind motivul real pentru care blondina s-ar fi decis, după mai multe șanse pe care i le-a oferit, să pună punct. Chiar dacă nu confirmă vestea, acesta spune că, în orice caz, în perioada respectivă el și Ramona Olaru își spuseseră deja „adio”, astfel încât era un bărbat fără obligații, liber să facă orice.

”Am încercat să stau departe de aceste povești, pentru că pe cât de hilare mi se par, pe atât de fantastice. Am spus și repet, datoria mea de bărbat este să nu comentez, dar mă simt nevoit să spun atât: perioada la care se referă este o perioadă în care eu eram singur.”, a declarat Cătălin Cazacu, pentru Spynews.ro.

VEZI și: Ramona Olaru a reacționat, după ce s-a spus că l-a prins pe Cătălin Cazacu în pat cu amanta: „Ceva program camera ascunsă”

„Eu nu sunt vreo ușă de biserică și nici nu vreau să mă dau”

Mai mult, Cătălin Cazacu își asumă reputația de bărbat cuceritor, care este adesea în preajma domnișoarelor frumoase, dar asta nu justifică faptul că se zvonește întotdeauna că ar avea o relație cu toate femeile cu care poartă o conversație. De asemenea, el spune că în acest mod doar se distrage atenția de la adevăr, semn că motivul despărțirii de Ramona Olaru ar fi cu totul altul și nici nu este vorba de vreo posibilă infidelitate. 

”Iar, după cum bine se știe, eu nu sunt vreo ușă de biserică și nici nu vreau să mă dau. De aici până la faptul că orice persoană cu care stau într-un cadru public îmi este ….eu știu că trebuie să par oaia neagră ca să se ia atenția de pe adevăr. Eu trăiesc în prezent și atât”, a mai declarat el, pentru sursa citată anterior. 

Citește și: „Nu aveam nici 2 lei să mănânc”. Ramona Olaru, confesiuni tulburătoare despre începuturile carierei sale

Ce spune Denise Rifai despre o posibilă idilă cu Cazacu

Înainte ca sportivul să reacționeze, Denise Rifai a fost ceva mai rapidă și a scris pe rețelele de socializare un mesaj cu privire la aceste zvonuri. În acest sens, vedeta spune că în momentul în care va fi implicată într-o relație, aceasta și va asuma public totul. 

„Astăzi am văzut o știre de la un eveniment la care am participat în decembrie anul trecut, iar la masa noastră a stat și Cătălin Cazacu, el find invitat de prietena mea, Tania Budi. A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a și dansat. Și evident am dansat și eu. Dar de aici, până la a se inventa o idilă, e cale lunga. De-a lungul timpului, s-a speculat mult în presă pe tema relaților mele, însă vă asigur că în momentul în care va fi cineva în viața mea, voi comunica deschis și asumat, ca și până acum.”, a scris Denise Rifai, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Vedeta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” care a plecat pentru o ofertă mai bună: „Lumea se tot întreabă de ce, de ce”. Abia acum a dezvăluit motivul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel