Majda Aboulumosha, ALIMENTUL care a ajutat-o să slăbească 17 kilograme în 2 luni: Îl consum la orice masă

Data publicării:
Sursa foto: Majda Aboulumosha, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Majda Aboulumosha, Instagram

Majda Aboulumosha a trecut printr-o transformare miraculoasă, reușind să dea jos un număr foarte mare de kilograme.

Majda Aboulumosha a trecut printr-o transformare extrem de mare, în ultima vreme, când a reușit să dea jos mai multe kilograme pe care le avea în plus. Aceasta a pornit de la 89 de kilograme, iar acum se poate mândri cu o formă fizică de invidiat. Pe lângă obiceiurile nesănătoase la care a renunțat, actrița mai spune că mai are încă un secret. Există un aliment pe care îl consumă la orice masă, chiar și la micul dejun.

‘’Hreanul topeşte grăsimile şi scoate apa din organism, eu îl consum la orice masă: în salate, o linguriţă dimineaţa; salate, ceapa roşie – eu o mănânc ca pe măr, fructe”, a declarat Majda Aboulumosha, potrivit spynews.

La ce alimente a renunțat Majda Aboulumosha

„Am renunţat la zahăr pentru că eu oricum nu mâncam nici înainte tot ce înseamnă patiserie, şi ca bază am ţinut peștele, cu toate că eu nu sunt o mare consumatoare de carne”, a mai povestit Majda.

Pe lângă acestea, actrița spunea, în urmă cu puțin timp, faptul că mai există câteva alimente pe care nu le mai consumă de când ține dietă. Cel mai important, de când a început procesul de slăbire, este că a învățat să mănânce sănătos, spune ea. În prezent, se poate mândri cu un număr foarte mare de kilograme date jos, fapt că este caracterizată, în primul rând, de extrem de multă ambiție.

„Sunt foarte multe preparate pe care le evit pentru că eu am slăbit foarte multe kilograme, vreo 30 la număr, de-a lungul vremii. Am tot avut oscilații și am învățat cum să mă hrănesc sănătos, dar, în același timp, să mai am și mici scăpări, numai că și acelea sunt controlate.


Alimentele pe care eu le evit sunt în general prăjelile, tocănițele, lucrurile de genul acesta, grele. Mai mult consum salate și alimente cât mai crude, neprocesate, pentru că astea îmi și plac, deși eu gătesc foarte mult pentru familia mea. Fac mâncare gătită, dar eu nu prea consum”, a declarat Majda Aboulumosha, în urmă cu ceva timp, pentru unica.ro.

Citește și: Smiley, scene interzise cu o actriță: "Se întâmplă anumite lucruri... pasionale"

Rona Hartner, după ce s-a vindecat de cancerul la colon: Tiroida e cea mai afectată 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel