Smiley, scene interzise cu o actriță: "Se întâmplă anumite lucruri... pasionale"

Data publicării:
Sursa foto: Smiley, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Smiley, Instagram

Smiley a filmat niște scene extrem de pasionale cu o actriță de la noi din țară.

Smiley este una dintre celebritățile care apare în cea nouă peliculă, regizată de Iura Luncașu, numită "Legații". Noul film îl pune însă pe artist într-o ipostază nemaivăzută, cel puțin de când a devenit tată. În acest context, există câteva scene care  le-au dat de gândit fanilor, în care Smiley apare în ipostaze foarte tandre cu Alexandra Popa, ce a devenit celebră în urma serialului "Lala Band". Chiar dacă pe micile ecrane s-au văzut extrem de puține detalii, artista spune că, în realitate, s-a filmat destul de serios pentru ca acele scene să fie cât mai perfecte.

"În afară de faptul că eram legați și eram în pandemie, e o scenă cu mine și Smiley, în care se întâmplă anumite lucruri... pasionale. Trebuie să te uiți, dacă nu te-ai uitat. E o scenă în care, noi, legați acolo, ne-am gândit «hai că ar fi o idee bună să aprindem focul», la figurat, în pădure. Scena dintre mine și Smiley a fost probabil cea mai așteptată de către colegii de platou care au făcut toate glumele posibile și imposibile timp de 3 săptămâni. Secvența a rămas printre ultimele de filmat așa că am avut destul timp să mă stresez. Deși pe TV nu apar decât 10-15 secunde, noi am filmat duble din toate unghiurile.", a declarat Alexandra Popa, potrivit click.

Actrița a fost foarte entuziasmată, când a aflat despre această scenă

Chiar dacă foarte mulți oameni nu au privit poate cu ochi foarte buni această scenă, Alexandra Popa spune că ea a fost foarte încântată, fiind fana lui Smiley din copilărie.

„Eu, când eram mai mică, am fost, ca orice om, fană Smiley și când am citit scenariul am zis: «Aoleu, nu pot să cred că se întâmplă treaba asta!». Dar a fost o experiență foarte mișto. Eu spun că a ieșit ce trebuie. Vă invit să vedeți filmul în care mai joacă Nicole Cherry, Ștefania și Speak, Skizzo Skillz sau David Ioniță aka Keed, solistul din trupa Șatra B.E.N.Z. și participant la «Chefi la cuțite»",  mai spune actrița.

Citește și: Gina Pistol, pusă la ZID de fani. De la ce a pornit totul: „Nu te mai plânge”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel