Mădălina Crețan, momente dificile după moartea lui Nosfe : „Nici măcar nu veneau la mine să-mi ceară părerea. Am fost pe calmante și vitamine”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a trecut prin tragica situație de a-și pierde perechea, anul trecut. Vedeta încă este afectată de emoțiile cumplite din acea perioadă.

Tragedia care a lovit familia în octombrie anul trecut, când rapperul s-a prăbușit în locuința sa după un concert, a fost bruscă și a atras o mediatizare intensă.

Pentru prima dată, soția regretatului artist Nosfe a făcut declarații despre cum a trecut prin acele zile întunecate și cine i-a fost alături.

Conform mărturisirilor făcute de ea în emisiunea "În Oglindă", șocul a fost atât de copleșitor încât nu a reușit să se ocupe nici măcar de organizarea funeraliilor soțului său.

Este o luptătoare

În ceea ce privește înmormântarea, ea nu s-a ocupat de organizare. Luca, colegul lor de trupă, mama, unchiul lui Darius și, probabil, tatăl lui s-au ocupat de aceasta. Nu i se cerea părerea cu privire la decizii și nici nu primea telefoane în acele zile. Pentru a face față, a avut nevoie de calmante și vitamine. În timpul acela, nu mânca, ci doar bea ceaiurile pe care i le puneau în față.

Este extrem de dificil pentru ea să se considere puternică. Cu toate acestea, știe că este ambițioasă și luptătoare în orice situație.

"Nu m-am ocupat de înmormântare. S-a ocupat Luca, colegul lor de trupă, cu mama, cu unchiul lui Darius, cred că și tatăl lui. Nici măcar nu veneau la mine să-mi ceară părerea vizavi de ceva. Nici măcar telefoanele nu le-am avut. A fost nevoie de calmante pentru mine în zilele alea, de vitamine. Nu mâncam, doar beam ceaiuri că mi se puneau în față (...)Îmi este foarte greu despre mine să spun că sunt puternică. Știu că sunt foarte ambițioasă și foarte luptătoare. În absolut orice.", i-a declarat Mădălina Crețan lui Mihai Ghiță.

Motivul publicării informațiilor

Motivul pentru care aceștia au decis să facă acest lucru public a fost pentru a onora dorința fanilor artistului, pentru a le oferi un răspuns și o închidere emoțională. A fost pentru acei oameni speciali care au fost profund conectați cu muzica lui, care au trăit și i-au împărtășit bucuriile și suferințele sale. Această decizie a fost în special pentru cei care, în momentele grele, au trimis mesaje de încurajare și sprijin artistului atunci când el era internat în spital sau se confrunta cu probleme medicale. De asemenea, au fost și tineri care nu au avut un tată în viața lor și au găsit în artist un model și un sfătuitor de încredere.

"Motivul pentru care noi am decis să facem acest lucru public a fost pentru fanii lui, pentru oamenii care i-au îndrăgit muzica, cei care l-au cunoscut și l-au iubit. Pentru oamenii care îi trimiteau mesaje atunci când erau pe patul de spital, în preajma unei transfuzii de celule stem. Sau treceau prin alte clipe grele, medical vorbind.  Pentru băieții care n-au avut tați și i-au cerut lui un sfat. Și atunci mi s-a părut corect pentru acești oameni ca ei să-și poată lua rămas bun într-o oarecare măsură de la acest om care a însemnat mult mai mult pentru ei decât un simplu cântăreț pe o scenă.", a mai declarat ea, emoționată, la Kanal D2.

Vezi și: Mădălina Crețan, dezvăluiri șocante din relația cu Nosfe: „Tiltul meu era de amantă”

Vezi și: Mădălina Crețan și-a făcut un tatuaj, la 8 luni de la decesul lui Nosfe. Care este semnficația acestuia: „Sunt 4 inimi...”

Vezi și: Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, despre fiica lor: Noi i-am permis toate aceste lucruri, dar i-am zis o chestiune importantăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 08 iul 2023, 11:55 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience