Mădălina Crețan și-a făcut un tatuaj, la 8 luni de la decesul lui Nosfe. Care este semnficația acestuia: „Sunt 4 inimi...”

Data publicării:
Sursa foto: Mădălina Crețan, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mădălina Crețan, instagram

Mădălina Crețan și-a făcut un nou tatuaj, la 8 luni de la moartea lui Nosfe. Soția regretatului artist a dezvăluit și ce semnificație are. 

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România și fondatorul trupei Șatra Benz, s-a stins din viață la vârsta de doar 37 de ani. Vestea tristă a venit pe 16 octombrie, la câteva ore după ce acesta susținuse un concert. Decesul a fost cauzat de un infarct, însă nimeni nu știe acum ce l-a provocat.  Colegii de trupă, precum și alți artiști, cred că este vorba despre epuizare, întrucât acesta muncea extrem de mult. În urma artistului au rămas o soție îndurerată și o fiică, în vârstă de 7 ani. 

Mădălina Crețan și-a făcut un tatuaj, la 8 luni de la decesul lui Nosfe

La 8 luni de la moartea soțului ei, Mădălina Crețan a decis să-și facă un tatuaj special. Mai exact, este vorba de patru inimi, desenate chiar de fiica sa, pe care și le-a făcut aproape de umăr. Acest tatuaj îl avea și Nosfe în aceeași parte a corpului. Soția regretatului artist a dezvăluit și semnificația acestui desen. 

„Un tatuaj! Sau încă un tatuaj! Sau matching tattoos ca să sune cool. Toate astea pentru cei care judecă ușor. Pentru noi și pentru oamenii care înțeleg, sunt 4 inimi desenate de Iris pentru tati, câte una pentru cele mai importante persoane din viața ei: ea (pentru că am avut mereu grijă să o învățam cât de importantă e ea pentru ea), mami, tati și maia (adică mamaia ei, care de când existăm toți 3 în viața ei a devenit mamă pentru 3 copii). Și da, ne-am chinuit mult timp să găsim un tatuaj pe care să-l purtăm amândoi cu mândrie si iubire”, a explicat aceasta pe Instagram.

Mădălina Crețan, mesaj emoționant despre regretatul său soț

În urmă cu câteva săptămâni, Mădălina Crețan a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, dar și o serie de fotografii cu artistul, când avea barbă. 

„Deși când l-am cunoscut mă îngrozea barba la bărbați și atunci când și-a lăsat-o să crească am făcut o întreagă dramă de mironosiță, pe măsură ce îi creștea mi se părea că e chiar frumos cu ea. La un moment dat și-a dat-o jos și iar am făcut tărăboi, ca după să îmi amintesc că seamănă cu cel de care m-am îndrăgostit în decembrie 2013. După ce îi creștea, îmi plăcea iar de el cu barbă, and so on. Cred că de fapt îmi plăcea de el oricum, oricând, cu barbă pentru că era the alpha male, fără barbă pentru că îmi trezea amintiri frumoase, cu haine pentru că era mereu fresh sau fără haine pentru că..., cu ochelari pentru că era cool, fără pentru că îi vedeam ochii ăia despre care mi-a zis de multe ori, încă de la începuturi “mă baby, m-au scos din multe belele ochii ăștia!” și tot așa”, a scris ea atunci pe Instagram.

Soția lui Nosfe, motivul pentru care refuză să-și facă o nouă relație

„Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice ‘îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta, care o să se termine așa, după 9 ani’, am să aleg la nesfârșit viața asta, pentru că alți 1000 de bărbați, în alte 1000 de vieți, nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”, a scris soția lui Nosfe pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu regretatul rapper.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel