Mădălina Crețan, dezvăluiri șocante din relația cu Nosfe: „Titlul meu era de amantă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Mădălina Crețan a trăit o adevărată poveste de dragoste cu Nosfe. Mărturisirile vedetei au emoționat fanii.

Mădălina Crețan și Nosfe au trăit o poveste de dragoste remarcabilă, care a fost marcată de provocări și adevăruri ascunse. Încă de la început, relația lor s-a conturat în timp ce artistul era deja implicat în altă relație, care însă își pierdea din intensitate. Cu toate că își dorea o relație cu Nosfe, Mădălina a trebuit să aștepte cu răbdare aproape un an până când acesta s-a despărțit de partenera sa din acea perioadă. În timpul acestei perioade delicate, fiind conștientă de situație, Mădălina Crețan a fost percepută ca amanta artistului, ceea ce a afectat-o profund, deoarece nu a susținut niciodată relațiile duble.

Avea titlul de amantă

Mădălina Crețan a trăit o perioadă dificilă în relația sa cu Nosfe, în care a așteptat nouă luni pentru ca artistul să se hotărască definitiv asupra despărțirii de fosta sa iubită. Acest proces de despărțire și reconciliere repetat a adus multă suferință și confuzie în viața Mădălinei. Ea a simțit că intră într-un joc de-a șoarecele și pisica, în care îl respingea pe Nosfe, iar apoi îl cerea înapoi. Într-un moment de revelație, Mădălina a realizat că această situație devenise penibilă și a decis să se lase purtată de destin, acceptând că această relație poate fi o experiență de la care va avea ce învăța. Deși nu era o căsnicie oficială, Mădălina se considera în mod neoficial amanta lui Nosfe. Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii Cioburi din Oglindă.

„Greu am gestionat. Eu am așteptat nouă luni de zile ca el să se hotărască oficial de fosta lui iubită. M-am despărțit de foarte multe ori de el în perioada asta, bineînțeles, am suferit foarte mult(...). La un moment dat, după a doua despărțire, mi-am dat seama că sunt ușor penibilă, pentru că, de fiecare dată, îi spun gata și, după aia, îl primesc sau îl cer înapoi. Mi s-a părut o joacă de-a șoarecele și pisica și m-am lăsat pradă destinului și am zis ce o fi  o fi și, dacă e să fie ce trebuie, bine, dacă nu, trebuie să o vad ca pe o experiență din care, cu siguranță, voi avea ceva de învățat(...) Cumva, titlul meu oficial sau neoficial, deși nu vorbim de o căsnicie, era de amantă”, a povestit Mădălina Crețan.

Trebuiau să mai treacă niște etape, dar știa că vor fi împreună

Mădălina Crețan a făcut o alegere dificilă de așteptare pentru Nosfe timp de nouă luni. Ea a acceptat să își țină promisiunea de a fi împreună cu el, dar numai după ce artistul va fi sigur că plecarea sa nu va răni iubita lui de atunci.

„Soțul meu a fost un om atât de bun, încât nu a putut suporta ideea că, din cauza lui, poate să sufere altcineva. Atunci, el, cumva, a încercat, în acele nouă luni de zile, să facă tot posibilul să repare, cumva, o relația care nu mai funcționa, ca, în momentul în care el ia decizia finală de a ieși de acolo, să fie convins sută la sută că nu el este cel care a cauzat suferința și ruperea aia dintr-un motiv extern. Totuși, la cam șase luni, mi-a trimis un mesaj: „Noi doi vom fi împreună, dar trebuie să mai trecem niște etape„”, a mai povestit aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel