Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, despre fiica lor: Noi i-am permis toate aceste lucruri, dar i-am zis o chestiune importantă

Data publicării:
Nosfe, Mădălina Crețan, foto Instagram
Descriere foto: Nosfe, Mădălina Crețan, foto Instagram

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a vorbit la emisiunea Ultrapsihologie, de pe DC News, despre teama de a greși în creșterea copilului său. 

Aceasta și-a exprimat îngrijorarea în ceea ce privește creșterea fiicei sale, mai exact, se teme ca aceasta să nu devină dependentă de mama ei.  

Ai simțit că ai greșit cu ceva în așa fel încât astăzi să dorești să schimbi?

„Nu sunt sută la sută sigură de faptul că am greșit, în schimb începe să se dezvolte  în mine o teamă vizavi de felul în care Iris devine dependentă de mine pentru că noi ne-am dorit extraordinar de tare ca Iris să fie un copilaș care să doarmă în camera lui, să fie independent.

De 6 luni de zile, Iris doarme cu mine în pat și deja de o lună, două, încep să-mi pun creierul în acțiune, în ceea ce privește această situație pentru că încerc și vreau să-mi dau seama când este momentul în care va trebui să o scot din patul meu și să o duc în patul ei din nou. Acesta este unul dintre exemple.

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel