Luminița Anghel, sacrificii colosale pentru siluetă: „Am greutata pe care o aveam acum 17-18 ani”. Trucul care o ajută să arate ca un model

Data publicării:
Sursa foto: Luminița Anghel, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Luminița Anghel, Instagram

Luminița Anghel a dezvăluit cum se menține în formă la vârsta de 54 de ani.

Luminița Anghel iubește sportul și un stil de viață cât mai sănătos, la vârsta de 54 de ani. Artista are o siluetă ca trasă prin inel, iar numărul din buletin rămâne de domeniul trecutului. Vedeta spune că se împlinesc deja doi ani de zile de când obișnuiește să meargă 10 kilometri pe zi, iar când vine vorba de alimentație, a luat o măsură strictă. Luminița Anghel nu mai mănâncă nimic după ora 16:30, încălcând această regulă extrem de rar.

„Eu fac sport cu fetele mele, în mai fac 2 ani de zile de când fac 10 kilometri pe zi de mers sportiv, combinat cu fasting. După ora 16.30 nu mai mănânc niciodată nimic. Excepții la petreceri, dar merg foarte rar la petreceri, poate o dată la luni de zile, nu prea ies din ritmul meu nici în weekend.

Mănânc ce vreau dar moderat. Fac sport mult, cum am zis, în luna mai împlinesc 2 ani, fac 10 kilometri stradal. Vară, iarnă, toamnă, oricum e vremea, eu fac sport.”, a declarat Luminița Anghel, potrivit click!.

Te poate interesa și: „Mi-am făcut datoria cât s-a putut”. Luminița Anghel, prima reacție după acuzațiile făcute de fiul ei

„Reușesc să îmi mențin greutatea cu multă muncă și efort”

Luminița Anghel se mândrește cu măsurile pe care le are în ziua de astăzi și cu faptul că cântărește același număr de kilograme de ani de zile. Cu toate acestea, vedeta spune că face compromisuri mari, întrucât se abține întotdeauna când vede micile plăceri în fața ei. De asemenea, artista a eliminat definitiv și ronțăitul dintre mese.

„Am început să fac sport pentru sănătate. Am avut niște probleme de sănătate în 2019 cu piciorul și mi-a fost recomandat să fac cel puțin 4 kilometri de bandă. De mers pe jos sau bandă.  Am bandă acasă dar nu făceam. Am găsit gașca de fete cu care fac sport acum, am fost perseverentă. În afara faptului că mă simt foarte bine de când fac sport, acum am o greutate pe care o aveam acum 17-18 ani, intru în hainele de atunci, de când am fost la Eurovision.

Acum am 53 de kilograme. Reușesc să îmi mențin greutatea cu multă muncă și efort. Trebuie să ai și multă voință. Eu când merg cu colegii mei la cântări, festivaluri sau când fac parte din diferite jurii, niciodată nu mă ating de mâncare. Nici nu poftesc, e vorba de mintea care este antrenată. Dacă vreau să mănânc ceva, mănânc în timpul zilei dar niciodată seara și nu mai ciugulesc nimic între mese.”, a continuat artista.

Citește și: Luminița Anghel a slăbit 35 de kilograme. Trucul simplu care i-a transformat silueta, la 53 de ani: „A funcționat întotdeauna”

Băiețelul îi moștenește pasiunea pentru bucătărie

Când vine vorba de fiul ei, Luminița Anghel spune că băiatul o moștenește, când vine vorba de alimentație și de gătit. Acesta nu este însă deloc pasionat de viața artistică.

„De cântat nu, de gătit da. Azi am făcut un somon, adică eu l-am pus în tigaie dar el l-a pregătit. El pune condimentele, îi face un sos special. Știe să facă și șnițele, face și ou. Știe să facă multe chestii și îi place. Nu a moștenit deloc partea artistică de la mine. Filip e în clasa a V-a, are 11 ani, cântă la pian dar nu îl interesează scenă și nici camerele de luat vederi. Este cu 10 pe linie la școală, la mate, la română, merge la olimpiade. El la școală ia 10 pe linie. A fost la olimpiada pe școală la mate și română, a trecut în faza următoare, ce pe județ. Azi a luat un 9 la un test și a fost foarte supărat. Noi nu îl presăm deloc, el e un copil conștiincios, care își dorește să fie printre cei buni. În momentul ăsta el își dorește să fie arhitect dar cred că o să își mai schimbe opțiunile pe parcurs.”, a continuat aceatsa, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel