Luminița Anghel a slăbit 35 de kilograme. Trucul simplu care i-a transformat silueta, la 53 de ani: „A funcționat întotdeauna”

Data publicării:

Luminița Anghel a dezvăluit trucul care a ajutat-o să slăbească peste 35 de kilograme și cum arată meniul ei zilnic acum. 

Luminița Anghel a devenit mamă la 44 de ani. Artista a adus pe lume un băiețel, pe Filip, care acum are 9 ani. La vremea aceea, vedeta s-a îngrăsat 35 de kilograme în timpul sarcinii. Kilograme pe care le-a dat jos cu greu, abia dupa 4 ani. 

Luminița Anghel ajunsese să cântărească 93 de kilograme.


„Mult timp după ce am născut am încercat să slăbesc și am avut rezultate minime. Am născut târziu, după 42 de ani. Organismul nu mai reacționează la fel, nu mai are aceleași arderi, am avut mari probleme de greutate. Au trecut vreo 4 ani până am început să mă simt confortabil cu felul în care arăt”, a declarat Luminița Anghel în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, în urmă cu ceva timp. 


Frustrări din cauza kilogramelor în plus

Artista spune că a avut multe frustrări legate de kilogramele în plus și că mereu s-a abținut de la mâncare,


"Vin dintr-o familie de grași. Și am avut parte de o frustrare continua pentru a îmi menține silueta. Nu puteam sa mănânc tort la o zi onomastică, o sarma de Crăciun și asa mai departe. Totul era asa în limita bunul simt. Am avut mari probleme de greutate.", a mărturisit Luminița Anghel.

 

Cum a slăbit 30 de kilograme


„Nu a fost o rețetă minune. Am încercat tot ce se putea încerca. Unele au funcționat, altele nu, câteodată am slăbit, alteori am stagnat. Eu,  într-un final, am slăbit mâncând foarte puțin. După modelul celor care și-au făcut intervenția cu celebra tăiere a stomacului, eu mănânc așa pentru că așa îmi doresc.

Puțin, dar orice, cu măsură și nu mănânc seara, după ora 18.00, nu beau deloc alcool, noi nu avem în casă sucuri acidulate. Nimeni nu consumă”, povestea Luminița Anghel în urmă cu câțiva ani ani, în emisiunea “Agenția VIP”.

 

Siluetă impecabilă, la 53 de ani

În ultimul an, vedeta s-a hotărât să obțină cea mai bună variantă a siluetei și s-a pus pe treabă. a plecat de la o greutate 63 de kilograme si a reușit să slăbească 9 kilograme. Artista spune că sportul este cel care a ajutat-o cel mai mult să slăbească, însă și evitarea mâncatului la ore târzii a fost un factor important. 

Nemâncatul seara a funcționat întotdeauna. Și moderația, da. Rezultatele adevărate au venit odată cu începerea sportului. În perioada Eurovisionului mergeam la sală și aveam între 48 și 50 de kg, pentru 35 de ani era perfect. Apoi, după naștere, m-am oprit la 63 de kg, deloc nu-mi plăcea de mine”, a mai spus vedeta în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV. 

Dieta pe care o urmează acum

Luminița Anghel a muncit serios pentru a ajunge în această formă fizică. pe lângă faptul că a făcut sport zilnic, ea a avut grijă și la alimentație. 

„Am găsit această gașcă de gagici cu care fac sport zi de zi. 10 km pe zi, mers alert, mai alerg. Facem seara, acum începem de la 17:00, vara începeam de la 18:00. Este o dependență. (...) După ora 15:30 – 16:00 eu nu mai mănânc. La 17:00 plec la sport și nu pot cu burta plină. Micul dejun îl mănânc la 7:00 – 8:00. Micul dejun însemnând o omletă, ou ochi, sendvișuri cu pâine prăjită, de obicei integrală, sau rondele de orez. Nu mănânc niciodată după ora 17:00. Dacă nu am apucat să mănânc, nu mănânc. La prânz mănânc paste, friptură”, a declarat Luminița Anghel în emisiunea de la PRO TV. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel