„Mi-am făcut datoria cât s-a putut”. Luminița Anghel, prima reacție după acuzațiile făcute de fiul ei

Data actualizării: | Data publicării:
Luminița Anghel, David Pușcaș, foto Instagram
Descriere foto: Luminița Anghel, David Pușcaș, foto Instagram

Luminița Anghel și fiul ei adoptiv nu își mai vorbesc de ani buni.

Luminița Anghel a fost în culmea fericirii când a reușit să-l adopte pe David Pușcaș. Ajuns la vârsta adolescenței, tânărul a devenit un „copil problemă”, iar relația lor a început să se deterioreze. Luminița Anghel a reușit și să devină mamă biologică, astfel că toată atenția ei s-a dus către bebeluș. 

De aici, între artistă și fiul ei adoptiv s-a creat un adevărat război. Recent, David Pușcaș a fost invitat în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, pe YouTube, unde a făcut o nouă serie de acuzații la adresa mamei sale adoptive. 

„ Când eram mic nu mi-a lipsit absolut nimic(...) Am crescut pe Calea Victoriei, pe atunci mama era cu tatăl meu, Marcel Pușcaș.

Îmi e dor și acum de casa unde am locuit, pentru că eu, în timpul vieții cu mama, ne-am tot mutat. Ei au divorțat, dar a fost frumos până când a intervenit divorțul. Ei au divorțat când aveam vreo 7 – 8 ani. (...) Mama nu îmi dă mesaje de sănătate, nu mă caută de sărbători, nu ne vedem de ziua mea, de ziua ei, eu pentru ea nu mai exist. Din partea ei nu vine, eu am simțit că mereu s-a simțit între ciocan și nicovală între mine și persoana care e acum. Au trecut atâția ani și nu-mi vine să cred că nu mă caută”, a povestit el, a declarat David Pușcaș, la „În oglindă” cu Mihai Ghiță.

Reacția Luminiței Anghel

Artista nu dorește să comenteze declarațiile fiului ei și spune că este împăcată cu ea și consideră că și-a făcut datoria de părinte. 

„ Prefer să nu comentez. Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Am pus punct. Poate să spună ce dorește.  Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de toți,în funcție de fapte ”, a declarat Luminița Anghel, pentru WOWbiz.ro.

 

David Pușcaș, acuzații grave la adresa lui Silviu Dumitriade, soțul Luminiței Anghel

David Pușcaș a mărturisit că Silviu Dumitriade, soțul Luminiței Anghel, l-a bătut de nenumărate ori și l-a pedepsit, acesta fiind și motivul pentru care a rupt legătura cu mama sa adoptivă. Cu toate astea,  David Pușcaș a povestit, cu ochii în lacrimi, că îi este dor de mama sa, însă se pare că este ignorat total de către aceasta. 

”M-a călcat în picioare efectiv, nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat, mi-am dat seama că ea a aranjat toată chestia asta, ea voia să se simtă protejată, ea îi făcea lui foarte mult scandal”, a spus David Pușcaș pe YouTube.

Tânărul a povestit că tatăl său vitreg nu îl lăsa să iasă din camera sa. Mai mult decât atât, David Pușcaș a mărturisit că nu avea voie să se apropie nici de frigider și că îi aduceau mâncare în cameră. 

”Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit, eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Eu niciodată n-am putut să mă duc să-mi fac un sandwich, îmi zicea că nu am dreptul pentru că n-am pus bani. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a mai zis David Pușcaș.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel