Lucian Viziru, revenire spectaculoasă pe scenă. În ce filme va juca artistul: „Și-au dat un pic mai mult interesul”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ lucian_viziru
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ lucian_viziru

Lucian Viziru este una dintre vedetele care au răzbit cu mult efort în această viață. Povestea actorului lasă pe toată lumea impresionată.

Lucian Viziru nu prea apare în fața camerei de filmat, dar când o face, publicul este în extaz. Motivul este că discursul actorului este absolut remarcabil, mai ales atunci când vorbește despre Augustin, fratele său. De data aceasta, nu l-a iertat deloc și l-a ironizat subtil într-un interviu. Tema principală a fost relația pe care Lucian o are cu nepoțica sa, pe care o consideră frumoasă și inteligentă. Chiar îi seamănă unchiului, nu lui Augustin, glumește vedeta.

Pe partea profesională, fostul actor de telenovele afirmă că se profilează niște proiecte cinematografice, despre care momentan nu poate divulga prea multe detalii. Înainte de a reveni pe platourile de filmare, Lucian Viziru se bucură totuși de o vacanță binemeritată alături de familie, în 2 Mai.

Familie de sportivi

Vedeta recunoaște că a practicat sporturi de mic, demonstrând performanțe în acest sens. Pe de altă parte, fratele său era mai înfipt și mai îndrăzneț decât el. Cu toate acestea, și Augustin Viziru a practicat tenis până la vârsta de 15 ani.

„Eu făceam sport, eram sportiv de performanță, atât. Numai că el era mai înfipt, mai tupeist, la fel cum e și în ziua de astăzi. A jucat și el tenis de performanță până la 15 ani, dar acolo s-a oprit, din păcate pentru noi toți, pentru toată țara asta. Dacă i-ar fi plăcut un pic mai mult munca, rupea tot.”, a spus Lucian Viziru, pentru Cancan.

În fiecare familie se întâmplă să acorzi un pic mai mult interes primului născut, asta e un fapt cunoscut. În ceea ce privește Lucian, lucrurile au stat în felul următor.

„Cu mine și-au dat un pic mai mult interesul, că așa e în orice familie. La primul născut investești un pic mai mult, în ceea ce-l privește pe el să zic că nu s-au mai străduit așa de tare. Și se vede!”, a mai adăugat acesta.

Vezi și: Augustin Viziru, umbrit de celebritatea fratelui său: Lumea mă strigă pe stradă tot Lucian Viziru

Își petrece vacanța la 2 Mai

Ei pleacă la 2 Mai, fiind prima oară când merg acolo. Acesta a încercat să evite tot timpul locația menționată deoarece credea că e o variantă mai puțin costisitoare a Vamei.

„Noi plecăm la 2 Mai. E foarte drăguț acolo, e prima oară când merg în 2 Mai, tot timpul am evitat-o, am crezut că este o variantă mai ieftină a Vamei Vechi. Dar m-am oprit acolo împreună cu familia, acum vreo două săptămâni, pentru prima dată, și avem de gând să mai mergem. Mi-a lipsit litoralul Mării Negre, după șapte ani de Germania, chiar am fluturași în stomac când mă duc la marea noastră.”, a încheiat vedeta, potrivit sursei citate.

 

Vezi și: Gaz pe Foc lansează primul EP după reunire: „Traversăm o perioadă frumoasă a maturității noastre” / VIDEO
Vezi și: Fuego, prima reacție după ce Mihai Bendeac a spus că îl apreciază și este impresionat de succesul lui: „El mă ridica mai sus decât e cazul, pentru că eu nu mă cred un star și nici vreo vedetă”
Vezi și: Lucian Viziru, despre lucrul de care se temea cel mai rău în adolescență. Îi provoca coșmaruri: ,,A fost ceva groaznic”
Vs sezi 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel