Augustin Viziru, umbrit de celebritatea fratelui său: Lumea mă strigă pe stradă tot Lucian Viziru

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ theExclusive/ Acasă la Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ theExclusive/ Acasă la Măruță

Augustin Viziru a vorbit despre relația pe care o are cu fratele său.

Augustin Viziru a fost invitat în cadrul podcatsului "În Oglindă", unde a vorbit despre relația pe care o are cu fratele său. Chiar dacă și el a jucat în extrem de multe seriale, Augustin este identificat pe stradă, de către fani, tot după numele fratelui lui, Lucian. În acest sens, actorul recunoaște că niciodată nu a ajuns să fie la standardele acestuia, chiar dacă el l-a încuraja întotdeauna pe plan profesional.

"Nu i-am depășit niciodată popularitatea. Acum lumea mă strigă pe stradă tot Lucian Viziru. El m-a dus la primul casting, dar nu mi-a spus despre ce e vorba. N-am vrut să dau probă, nu mă simțeam în stare și nu voiam să mă fac de râs. Am luat rolul de atunci și timp de 9 ani orice rol negativ mi-l dădeau mie. Imaginea asta eu mi-am creat-o, lumea mă percepe cu personajele mele. Eu nu sunt așa, aș lua lumea în brațe. Eu cu fratele meu am relație foarte dubioasă, avem mentalități diferite și nu prea avem treabă unul cu altul, ajungem să ne certăm mereu. Dar, în același timp, e sufletul și inima mea. El a fost tot timpul mai tăcut, iar eu îi băteam colegii de clasă, dacă se luau de el. 

Tata n-a făcut niciodată diferența dintre mine și fratele meu, dar eu simțeam ceva, că îi este mai drag de mine. Lucian a avut alt destin, el n-a avut nicio legătură cu strada, el a ales calea sportului. Dacă aș fi găsit și eu un anturaj asemănător aș fi făcut și eu muzică.", a spus Augustin Viziru în cadrul podcastului.

Boala cruntă care i-a adus sfârșitul tatălui lor

Tatăl celor doi artiști a murit în urma unei boli foarte grele. Chiar dacă perioada în care s-a îmbolnăvit nu a fost una foarte bună, din punct de vedere material, pentru Augustin Viziru, acesta a făcut tot posibilul pentru a-și trata părintele.

"El tușea de vreun an. Tata se trezea dimineața, alerga, a fost sportiv toată viața. Făcând asta, a răcit. I-am zis mereu să meargă la doctor. După un an de zile l-am convins să meargă la doctor. Într-o zi mi-a zis că i-a amorți mâna stângă și i-a căzut țigara din mână. L-am dus la spital și i-au găsit o tumoare pe creier, el avea cancer pulmonar de gradul 4 și deja făcuse metastaze cerebrale. Nu înțelegeam ce se întâmplă și a început o întreagă tevatură. În perioada aia nu mai aveam bani și cu eforturi mari financiare am ajuns la un specialist, mai aveam doar 700 de euro în casă. L-au operat la Viena, i-au scos un plămân și așa a mai reușit să trăiască trei ani jumătate și după care a recidivat iar și n-am mai avut ce să facem. Înainte să se ducă mi-a și zis: Îmi pare rău că m-am îndoit de tine, era mândru că am dus toată familia în spate.", a mai spus acesta.

Augustin Viziru, mărturii cutremurătoare despre boala tatălui său: „ Deja făcuse metastază cerebrală. În capul meu era țambal: îl pierd pe tata, nu îl pierd pe tata?”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel