Gaz pe Foc lansează primul EP după reunire: „Traversăm o perioadă frumoasă a maturității noastre” / VIDEO

Data publicării:

Nestins cuprinde trei piese, printre care un remix pentru celebrul hit Adio. 

După ce în 2022 Gaz pe Foc a marcat 30 de ani de la difuzarea primului hit printr-o reuniune, trupa lansează acum Nestins, primul EP de la reunire. Fiind un mix între sound-ul care deja i-a consacrat și elemente muzicale noi, care să aducă trupa într-o zonă contemporană, EP-ul va fi o surpriză plăcută pentru fani. 

 

„În prezent traversăm, fiecare dintre noi, o perioadă frumoasă a maturității noastre, având copii adolescenți, parteneri de viata, profesii si pasiuni care ne împlinesc și, nu în ultimul rând, o formă fizică excelentă. Chiar dacă Gaz pe Foc a intrat în hiatus, în anii 2000, am rămas prieteni și am discutat adesea despre “cum ar fi dacă într-o zi am reuni formația, am compune și cânta din nou, am lansa melodii noi și am reveni pe scenă….” Ceea ce s-a și întâmplat vara trecută, când ne-am reunit pentru o scurtă perioadă în sprijinul unei campanii caritabile. Reacția publicului - atât a fanilor noștri din anii ‘90, cât și a celor care ne-au “descoperit” mai târziu - a fost excelentă, așa ca am decis să continuăm și, în parteneriat cu Roton Music,  să lansăm un EP, care să facă legătura între stilul care ne-a consacrat și viziunea noastră actuală despre muzică." declară membrii trupei. 

 

Nestins include trei piese, una dintre ele fiind un remix al celui mai mare hit al lor, Adio, dar și o piesă nouă, Iartă-mă. Cea de-a treia piesă, De ce, este un remake după piesa lui Cornel Fugaru. Toate vorbesc despre aceleași emoții cu care trupa și-a obișnuit fanii și care vor fi o punte în timp. 

 

Despre Gaz pe Foc

 

Trupa Gaz pe Foc, care se afla pe buzele tuturor în anii 2000, s-a reunit la începutul lunii august pentru a face o faptă bună. Lucian Viziru, Andrei Roșu, Paul Panait și Alin Lupșa au demonstrat că au în comun, pe lângă dragostea față de muzică, și dorința de a face bine. Astfel, Gaz pe Foc a organizat la finalul lunii septembrie un concert caritabil pentru strângere de fonduri în beneficiu HOSPICE Casa Speranței - fundație care a reușit să ofere, până în prezent, îngrijire paliativă pentru 45.000 de pacienți, adulți și copii. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel