Lucian Viziru, despre lucrul de care se temea cel mai rău în adolescență. Îi provoca coșmaruri: ,,A fost ceva groaznic”

Data publicării:
Sursa foto: Lucian Viziru, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lucian Viziru, instagram

Lician Viziru a dezvăluit care este lucrul de care se temea cel mai rău, în adolescență. 

Lucian Viziru este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta s-a făcut remarcat prin numeroasele roluri pe care le-a avut de-a lungul timpului. Într-un interviu recent, Lucian Viziru a dezvăluit care a fost lucrul de care s-a temut cel mai mult când era adolescent. 

Lucian Viziru, despre lucrul de care se temea cel mai rău, în adolescență

Lucian Viziru a recunoscut că îi era teamă să nu moară tatăl și bunicul său. Acest gând îi provoca chiar și coșmaruri, mai ales că ținea foarte mult la familia sa. 

„De când eram adolescent îmi era frică să nu moară tata și bunicul. Cu femeile din familia mea nu am avut o relație extraordinară pentru că mă puneau la treabă, dar când mă gândeam că tata sau bunicul ar putea muri, aveam coșmaruri. Din păcate, bunicul s-a dus primul și mi-a fost foarte greu să-l văd pe patul de spital. Nimeni nu a vrut să meargă la el în afară de mine.

Apoi tata la fel, a fost ceva groaznic”, a declarat actorul, potrivit Fanatik.

“Mi-aș fi dorit să fiu mai muncitor”

Actorul a mărturisit că regretă faptul că nu a fost mai muncitor și nu și-a dat silința pentru lucrurile de care era pasionat, cu adevărat. 

“Mi-aș fi dorit să fiu mai muncitor, nu am dat niciodată sută la sută nici pentru tenis, nici pentru formație, nici pentru actorie. Poate pe viitor o să reușesc să fac lucrurile astea și să dau totul” spune Lucian Viziru.

“Clar l-aș pune pe Băsescu prim ministru”

Lucian Viziru a spsu și ce ar face dacă ar fi președintele țării. Acesta a recunoscut că l-ar pune pe Traian Băsescu prim-ministru. 

“Dacă aș fi președinte pentru o zi, clar l-aș pune pe Băsescu prim ministru. Este singurul sau unul dintre puținii pentru care am o doză de admirație și de respect.

Iar pentru anul 2023 vreau să mă ocup de familie, de nevoile lor, de Mihai să facă sport, de Ema să primească ceea ce își dorește. Și să ne plimbăm, mult. Și pentru asta trebuie să muncesc”, a mai spus Lucian Viziru în exclusivitate pentru FANATIK.

Lucian Viziru, motivul pentru care s-a întors în România

Lucian Viziru, împreună cu familia sa, s-au întors recent în România. Actorul a povestit atât avantajele, cât și dezavantajele pe care le-a întâmpinat, cât a trăit în străinătate. 

„Mult timp ne-a fost bine, din multe puncte de vedere. Mai ales în pandemie, când aici foştii mei colegi ieşeau de foame în stradă, acolo statul german avea grijă de noi. Plus aerul curat de acolo, plus faptul că Mihai citeşte acum şi scrie foarte bine în germană.
Mai erau şi unele aspecte mai puţin grozave. Uite, dacă voiai să faci un grătar la club, trebuia să anunţi cu şase luni înainte şi se făcea în mod organizat: cine vine, ce aduce", a povestit Lucian Viziru pentru okmagazine.

Cu ce se ocupă Lucian Viziru acum

Se pare că Lucian Viziru este fanul provocărilor pentru că, întors în România, acesta nu se va întoarce la viața din televiziune. Bărbatul a declarat faptul că va începe o nouă carieră în imobiliare.

"Să zicem că am devenit mai pragmatic. Şi, dacă sunt conştiincios şi mă mişc bine, pot să fac mult mai mulţi bani decât tot ce am făcut până acum din muzică şi seriale. Depinde numai de mine.", a mai adăugat Lucian Viziru. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel