Anamaria Prodan, prima reacție după ce a aflat că Reghecampf va deveni din nou tată. Corina Caciuc ar fi însărcinată

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan i-a transmis o urare lui Reghecampd, cu ocazia zilei de naștere și cu ocazie veștii că va deveni din nou tată.

Laurențiu Reghecampf va deveni tată pentru a patra oară sau, cel puțin, asta se înțelege din ultima postare pe care Corina Caciuc a făcut-o pe rețelele de socializare. Chiar de ziua de naștere a antrenorului, aceasta a postat o poză cu un tort, pe care se regăsește mesajul „1+1=4”, astfel încât toți fanii au înțeles faptul că aceasta este gravidă, din nou, cu Laurențiu Reghecampf. Zvonurile au ajuns rapid și la urechile impresarei, care i-a transmis și ea un mesaj fostului soț.

”Îi  urăm mult noroc. Mă bucur pentru el. Să fie fericit și sănătos să poată s-și crească toți copiii. Să fie împlinit pe toate planurile! Gândurile noastre bune merg către el.

Ne rugăm la Dumnezeu mereu să-i lumineze mintea și să-i călăuzească pașii pe drumurile gloriei. Îi urăm `La mulți ani` de ziua lui și multă, multă bafta la noua echipă”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

Citește și: Ce spune Elena Merișoreanu despre averea Anamariei Prodan. Artista a vorbit și despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Mă rog pentru ea și sper să își revină”

Anamaria Pordan, despre divorțul de Reghecapmf

Nu doar o dată, Anamaria Prodan a avut mai multe replici usturătoare pe care i le-a aplicat fără milă fostului soț. Impresara era sigură de faptul că imaginea acestuia se va degrada destul de mult lângă actuala parteneră de viață, Corina Caciuc, iar pe timpul căsniciei cu ea, Anamaria Prodan era stâlpul familiei și motivul pentru care Reghe era atât de respectat de cei din jurul său.

„Eu spun că un bărbat când intră pe undeva trebuie să se facă liniște, când intră cu familia toată lumea trebuie să se uite cu admirație. Când intram eu cu familia mea se făcea liniște. Cum se uită astăzi? La mine se face liniște, pe partea cealaltă sunt zâmbete, interviuri, bărbați care povestesc, râd, vorbesc.

Atunci, de ce te-ai răzbuna pe mine? De ce mi-ai deschide mie procese de calomnie? Asumă-ți! Vezi bărbați neasumați, bărbați fără nimic în pantaloni, acolo e beleaua. Că despre forță e vorba între o femeie și un bărbat. Menirea femeii nu este să fie bărbat, ea trebuie să aibă grijă de familie, să fie răsfățată, blândă, de unde?”, a spus Anamaria Prodan în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

VEZI și: Anamaria Prodan vorbește despre „măreția” relației cu Flavius Nedelea. Cei doi au un obicei zilnic controversat

Ce spunea despre Corina Caciuc

Mai mult, aceasta a făcut aluzie și la actuala parteneră de viață și mama copiilor lui Reghe, la adresa căreia nu are foarte multe cuvinte bune de spus. Încă din ziua în care antrenorul și-a oficializat noua relația, Anamaria Prodan a făcut diferite aluzii la trecutul Corinei, care nu ar fi cel mai demn. Tocmai acesta ar fi motivul pentru care sportivul ar fi decis să-și părăsească fosta soție și să o înlocuiască cu actuala parteneră din prezent.

„De ce un bărbat pleacă de lângă o femeie puternică, frumoasă, cu carieră, cu minte, cu imagine, de ce? Că e slab. De ce alege o femeie pe care au avut-o toți de la a la z, pe care toți o țin o oră, o consumă, o aruncă. Pentru că acolo se simt ei bărbați și buni.

Asta nu înțeleg ei, dacă ajungi lângă o astfel de femeie tu te-ai terminat pe viață. Nu mai ai respectul bărbaților, care au mai rămas, ești râsul acestor oameni, îți vei distruge carieră, viață, imagine forever, nu te vei mai putea ridica niciodată. Vei trăi cumva cu niște amintiri pe care ți le-a construit cineva cândva, pe care nu ai dat doi bani. Și o să ajungi să regreți acea persoană și să mori neica nimeni pe stradă.”, a continuat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel