Mihai Mitoșeru regretă despărțirea de Noemi. Ce se întâmplă în viața vedetei TV, la 4 ani de la separare: “Am fost proști că am divorțat!”

Data publicării:

Mihai Mitoșeru a dezvăluit cum arată viața sa, la 4 ani de la despărțirea de Naomi. 

Mihai Mitoșeru a fost căsătorit cu Noemi, cei doi formând un cuplu minunat timp de 14 ani, astfel că despărțirea dintre ei a venit ca un șoc pentru cei din jur. Cu toate acestea, ei au decis să pună punct căsniciei în 2019, spre uimirea tuturor celor care îi cunoșteau sau îi admirau. Acum, la 4 ani de la evenimentul trist, acesta nu s-a mai afișat cu o altă femeie, declarând în repetate rânduri faptul că și-ar dori o împăcare cu fosta soție. 

Mihai Mitoșeru regretă despărțirea de Noemi

Chiar dacă timpul a trecut, prezentatorul TV recunoaște că încă mai ține legătura cu fosta iubită. Totodată, Mihai Mitoșeru a mărturisit că regretă faptul că el și Noemi au divorțat, însă fapta este consumată și, din păcate, nu mai pot da timpul înapoi. 

“Da, după 4 ani uite că suntem singuri și eu, dar și ea! Vorbim, suntem OK. Suntem foarte OK! Atâta timp cât nu s-a întâmplat nimic, nu am împărțit mobila, nu ne-am înșelat, normal că am vorbit. Noi am fost proști pentru că am divorțat, dar, mă rog, faptul e consumat! Vorbim, bineînțeles! Habar nu am, nu pot să zic nici nu, nici da (n.r. la o împăcare). Eu sunt OK așa, singur! Mă simt bine.”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru Ego.ro

Ce face Mihai Mitoșeru, la 4 ani de la divorțul de Naomi

Mihai Mitoșeru a declarat că este foarte bine și își ocupă timpul cu filmările și evenimentele. 

“Doar cu a mea am divorțat (n.r. a avut probleme cu mirese)! Cu ale altora m-am înțeles bine! Da, sunt OK, sunt chiar foarte bine, muncesc! Încerc să muncesc cât pot de mult, iar în momentul în care am liber în timpul săptămânii, căci de vineri până duminică am evenimente sau filmări, încerc să mă distrez sau mai fug din țară. Plec câteva zile tot timpul, pe undeva.”, a mai spus prezentatorul TV.

Mihai Mitoșeru, despre momentul în care o nașă a pus ochii pe el

Mihai Mitoșeru a povestit cu ce situații s-a confruntat de-a lungul timpului, prezentând “Se strigă darul!”. Prezentatorul TV  a povestit că, la un moment dat, o nașă a pus ochii pe și nu mai știa cum să scape de ea. Mihai Mitoșeru recunoaște că a fost un moment destul de stânjenitor pentru el, însă acum, când își amintește de acel moment, se amuză. 

“Am filmat pentru sezonul nou, pentru “Se strigă darul!”, o să aflați când începe, nu vă spun încă. Dar avem și evenimente, până la urmă muncim tot timpul! O nașă se cam uita la mine! Nu știu cum se întâmplă că tocmai o nașă! A fost un moment cam ciudat, așa. Poate mi s-a părut mie, dar se uita! A fost interesant, dar era și nașul pe acolo, așa ca să fie bine la ei! La mine, Doamne ajută, e destul de bine! Nu eram sigur și am zis: “Chiar sunt nebun? Mi se pare sau?”. Până la urmă, am evitat-o toată noaptea pe nașa. Nașa, de obicei, e cea mai importantă la o nuntă. Îți dai seama, cum să fugi de nașă? Eu eram acela! S-a întâmplat!”, a mai spus prezentatorul TV, pentru sursa menționată mai sus. 

Crede Mihai Mitoșeru în prietenie după divorț?

„Nici eu nu cred că există prietenie reală între doi foști parteneri. Nu se poate mai ales dacă a fost o relație apropiată și o dragoste frumoasă. Cred că sunt rare exemplele în acest sens.”, a spus Mihai Mitoșeru, în exclusivitate pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel