Loredana Groza, imagini incendiare din sala de fitness. Așa se menține artista în formă / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:

Loredana Groza le-a arătat fanilor ei cum se antrenează în sala de fitness. 

Loredana Groza se menține într-o formă fizică de invidiat, la vârsta de 52 de ani. Ridurile sunt departe de a fi văzute pe tenul artistei, iar silueta îi ascunde complet vârsta din buletin. În acest sens, toată lumea a fost curioasă de-a lungul timpului să afle secretul care stă în spatele unei astfel de reușit, mai ale sîn contextul în care solista este una dintre cele mai celebre cântărețe de la noi din țară, iar cariera îi ocupă mult timp. Pentru a le arăta fanilor direct modalitatea prin care reușește să-și țină în frâu numărul de kilograme, Loredana Groza s-a filmat în sala de fitness, unde executa exerciții la saltea, pentru abdomen. 

„Căci la capăt doar campionii se-ntâlnesc..”, a scris artista pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

„Frumusețea și silueta se menține cu efort”

„Bravo! Așa te menții tânără și frumoasă”

„Ești superbă Loredana!”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de artistă. 

Loredana Groza: Bărbații sunt pe cale de dispariție! Fondul tuturor problemelor dintr-o relație va fi...

 

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete”

În urmă cu puțin timp, Loredana Groza spunea că silueta sa este rezultatul unui cumul de factori. Vedeta nu se axează doar pe dietă, ci a adoptat un adevărat stil de viață sănătos, de la care nu se abate niciodată. 

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a declarat Loredana pentru libertatea.ro.

Loredana Groza, despre ținutele extravagante. Artista face schimb de pantofi cu fiica sa: „Niciodată nu merg pe idei preconcepute”

 

Ce spune artista despre intervențiile estetice

Chiar dacă se menține într-o formă fizică de excepție, la vârsta de 52 de ani, primind diferite acuzații, de-a lungul timpului, cu privire la faptul că ar fi apelat la mai multe operații estetice, vedeta le-a închis recent gura tuturor celor care o critică, declarând faptul că nu este adepta îmbunătățirilor estetice. 

 „Nu am nicio operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente şi proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăţi bine...” a declarat Loredana pentru  Antena Stars, potrivit Click. 

Loredana Groza, complimentată de un mare star de la Hollywood. Cum a convins-o să NU își pună silicoane: „Poți să ai sânii până la podea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel