Loredana Groza, despre ținutele extravagante. Artista face schimb de pantofi cu fiica sa: „Niciodată nu merg pe idei preconcepute”

Data publicării:

Loredana Groza a vorbit despre ținutele controversate în care și-a făcut apariția în ultima perioadă. 

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate apariții din showbizul românesc. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că și-a obișnuit fanii cu ipostazele provocatoare în care se fotografiază. La 50 de ani, artista este posesoarea unui trup aproape perfect. De cele mai multe ori, blondina stârnește imaginația bărbaților, dar și invidia femeilor care visează să aibă un corp ca al ei.

Loredana Groza, despre ținutele extravagante

Artista este adepta ținutelor extravagante. Aceasta a recunoscut că își face singură ținutele și le pune la punct chiar înainte de eveniment, în funcție de cum se simte. 

„Să știi că ținutele mi le creez cu câteva ore înainte, uneori chiar minute. Niciodată nu merg pe idei preconcepute, ci după feeling. Nu mă pregătesc niciodată cu două luni înainte de un eveniment. Mi se pare plictisitor. Niciodată nu am fost așa. Pentru că sunt extrem de creativă și îmi place să mă «joc», să mă distrez cu hainele, cu accesoriile, întotdeauna las pe ultimul moment inspirația să mă «lovească» și să mă acopere”, a povestit Loredana Groza pentru EGO.ro.

Loredana Groza: „Mi-a plăcut întotdeauna să cochetez cu piesele deosebite”

Loredana Groza a mărturisit că nu vrea să-și doneze hainele, deoarece le păstrează pentru fiica sa, Elena. 

„Nu dau din casă. Mi-a plăcut întotdeauna să cochetez cu piesele deosebite. Oriunde mă duc în lume, nu contează că mă duc într-un talcioc, că mă duc într-un magazin de fițe la New York. Întotdeauna găsesc ceva care mă atrage. Cred că a avea curajul să combin lucruri fără să fii snob, doar să fii natural și să te simți bine, să inspiri pe cei din jurul tău, este cel mai important. Cred că asta înseamnă să creezi trenduri, să te bucuri când cineva te copiază și ești o inspirație pentru alții”, a mai povestit amuzată Loredana, completând că dacă Elena va vrea să doneze vreo piesă vestimentară este alegerea ei.

Loredana Groza a recunoscut că se potrivește la picior cu fiica sa și fac des schimb de pantofi.

„Avem același număr și la pantofi. Avem un picior foarte mic. Cenușăresele”.

De asemenea Lori din Onești se gândește serios să facă o expoziție cu costumele sale. 

„O să fac o expoziție cu câteva dintre costumele mele. Chiar m-am gândit. Cu ocazia primului meu show la Sala Palatului poate o să fac asta. Ar fi o chestie”, a mai declarat cântăreața.

Loredana Groza susține faptul că nu a apelat la operațiile estetice

Chiar dacă a împlinit recent vârsta de 52 de ani, Loredana Groza a mărturisit recent în cadrul unui interviu faptul că nu a apelat la niciun fel de ajutor din partea medicilor esteticieni, de-a lungul timpului. Așadar, faptul că arată ca o tânără de 20 de ani i se datorează doar ei, spune artista, care nu uită să facă mișcare și are mare grijă la ce mănâncă.


„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație. Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, spunea vedeta pentru revista Viva.

„Nu am nicio operaţie estetică”

 „Nu am nicio operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente şi proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăţi bine...” a declarat Loredana pentru  Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel