Loredana Groza: Bărbații sunt pe cale de dispariție! Fondul tuturor problemelor dintr-o relație va fi...

Data publicării:

Loredana Groza s-a întrecut în glume în cadrul emisiunii Stand-Up Revolution, de la Antena 1.

Loredana Groza, roast senzațional la Stand-Up Revolution. Momentul ei a fost urmat de un concert de zile mari la masa juraților

Loredana Groza a urcat pentru prima dată pe scena emisiunii Stand-Up Revolution și a făcut revoluție... de două ori în cea mai nouă ediţie a show-ului, difuzată vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1! Și cu roast-ul senzațional pe care și l-a pregătit, și cu spectacolul de zile mari  pe care l-a susținut la masa juraților. În plus, cântăreața a făcut şi un duet cu Dan Badea, spre surprinderea tuturor celor prezenţi pe platoul de filmare. 

Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea nu au avut nicio șansă să intuiască cine se află dincolo de wall în momentul în care Loredana Groza a pășit pe scenă. Și asta pentru că vocea ei a fost distorsionată. Presimțind că ceva serios li se pregătește, ei au apăsat butoanele ca să se ridice binecunoscutul wall, însă, surpriză! Acest lucru nu s-a întâmplat și timp de aproape patru minute, cei cinci jurați au fost nevoiți să savureze pe nevăzute roast-ul artistei despre bărbați, femei și relații. 


„Nu mai găsești pe nimeni să schimbe o priză, un bec! De câți bărbați este nevoie să schimbi un bec? De toți și de o femeie! (…). Bărbații sunt pe cale de dispariție! Atențiune! În curând, fondul tuturor problemelor dintr-o relație va fi fondul de ten! Amin!“, a spus Loredana Groza în încheierea numărului, spre amuzamentul tuturor celor prezenţi pe platoul Stand-Up Revolution.  


Loredana nu s-a oprit însă aici. Ştiind că următoarea zi era una foarte importantă pentru Costel, care urma să se căsătorească religios, artista i-a dedicat un moment muzical de zile mari, încheiat cu o urare care a stârnit hohote de râs: „Dumnezeu să te ajute!“.


Loredana Groza a cântat şi împreună cu Dan Badea o piesă: „Orice ar spune oricine despre orice, Loredana e o legendă! Oricând ai ocazia să faci ceva lângă o legendă, faci ceva lângă o legendă. Și Dan, pentru că are istoric în muzică și a făcut muzică mult timp, normal că s-a băgat la treabă. N-ai cum să ratezi momentele astea, că nu vin prea des!“, a subliniat Teo. 


Roast-ul complet al cântăreței, concertul incendiar susținut în platoul Stand-Up Revolution, dar și ceilalti concurenţi ai celei de-a treia ediţii Stand-Up Revolution vor putea fi urmăriţi vineri seara, de la 20:30, pe Antena 1. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel