Lili Sandu, dieta după ce a renunțat la veganism: „Mâncam doar salată de vinete”

Data actualizării: | Data publicării:
Lili Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Lili Sandu, foto Instagram

Lili Sandu a fost vegană timp de șapte ani. 

Lili Sandu a fost invitată în podcast-ul “Acasă la Măruță”, unde a vorbit despre ce mănâncă acum pentru a-și menține silueta de invidiatdieta pe care o urmează după ce a renunțat la veganism. 


„Șapte ani am fost strict vegană și veneam în România și mâncam doar salată de vinete, pentru că pe vremea aia, când veneam la mama îmi zicea: „Eu ți-am gătit, acum nu vii la mine acasă cu prostii de astea, cu vegană”. I-a luat ceva timp să înțeleagă. Mâncam la mama, nu exista, era vorba de respect. Dar în altă parte, nu”, a dezvăluit Lili Sandu în cadrul podcstului. 

Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut: „Mi-a fost rușine să vorbesc. Mă spălam pe păr la două săptămâni”

Lili Sandu ține post 2 zile pe săptămână

„Acum nu mai sunt vegană, dar mi-am echilibrat organismul și știu ce să mănânc și când să mănânc. În plus, țin post două zile pe săptămână, miercuri și vineri, dar am renunțat de tot la lactate și la ce înseamnă lapte de vacă. Câteodată mai mănânc lapte de capră. Încerc să păstrez un echilibru”, a mai spus artista.

Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut. Dr. Cristian Andrei, reacție dură: "Nu toate mamele pățesc așa ceva”

Cum se menține logodnicul lui Lili Sandu în formă

În ceea ce-l privește pe partenerul ei de viață, vedeta spune că acesta are propriile lui modalități prin care își menține silueta, dar pe care ea nu le-ar putea adopta niciodată. Totuși, frumoasa actriță mărturisește că, la rândul ei, face sacrificii uriașe pentru siluetă. 

”Silviu ține un intermitent fasting, adică mănâncă undeva pe la 12, 13 și îl ajută, se menține foarte bine. Eu nu pot să țin, la femei e mai dificil. În sarcină nu am fost atentă la ce am mâncat, atunci a fost momentul meu. Nu am exagerat, dar am mâncat un burger, cartofi prăjiți.”, a continuat ea.

 

Cum vrea Lili Sandu să își crească copilul

Chiar dacă mărturisește faptul că își iubește foarte mult copilul, cu care va avea o legătură specială toată viața, Lili Sandu spune că își dorește ca Thomas să fie independent și să locuiască chiar peste ocean.

”Vreau să fie independent, de asta l-a dat la grădiniță la 1 un și câteva luni. Vreau să fie bărbat, vreau să cresc un bărbat adevărat, pentru că nevoia există, mai ales în zilele noastre. Mi-aș dori să locuiască undeva peste ocean, nu sunt posesivă.”, a spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel