Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut: „Mi-a fost rușine să vorbesc. Mă spălam pe păr la două săptămâni”

Data publicării:
Lili Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Lili Sandu, foto Instagram

Lili Sandu mărturisește că a avut o perioadă extrem de grea după naștere. Vedeta spune că s-a refugiat în alcool pentru a scăpa de gândurile negre care îi dădeau târcoale.

Lili Sandu a devenit mamă în urmă cu 2 ani, la vârsta de 40 de ani, după un tratament medical. Vedeta spune că era conștientă că odată cu venirea pe lume a fiului ei, și viața ei se va schimba complet. Schimbările hormonale prin care a trecut, au împins-o însă într-o depresie puternică. Vedeta recunoaște că ajunsese să se refugieze în alcool, pentru a scăpa de gândurile negre. 


„În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc”, a declarat Lili Sandu în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV

Lili Sandu: La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă

Mai mult, vedeta spune că încerca să ascundă stările pe care le avea și transmitea pe rețelele de socializare că viața ei este perfectă. 

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă. Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam «Asta simt. Am anxietate. Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc»”, și-a amintit Lili Sandu.

Lili Sandu, în lacrimi. Vedeta este la un pas să cedeze psihic: „Poate nu sunt îndeajuns de bună ca mamă”


Lili Sandu, probleme de sănătate din cauza dereglărilor hormonale: „Pre-menopauză la 29 de ani. Analizele îmi arătau că eu nu voi mai putea face copii”

Lili Sandu are acum 42 de ani și este proaspătă mămică. În urmă cu 10 ani, medicii aveau să îi dea un diagnostic devastator: acela că nu va putea face copii. Vedeta a dezvăluit cum s-a tratat pentru aceste probleme de sănătate și cum i-au schimbat viața. 


 
Lili Sandu a fost invitată în podcastul Lorenei Buhnici, unde a povestit cum a ajuns să fie pasionată de nutriție. Vedeta s-a confruntat în trecut cu dereglări hormonale care prevesteau infertilitate. 

Lili Sandu a slăbit miraculos după naștere. Cum a reușit să scape de kilogramele în plus: „Mănânc dulce aproape în fiecare zi”


La 40 de ani, Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. 

„Totul a început cu o problemă de sănătate. Atunci îți dai seama că trebuie să reglezi ceva la tine, începi să te documentezi și, ușor-ușor, începe să-ți placă. Să fie mai mult decât un hobby, să fie o pasiune. Asta s-a întâmplat cu mine”, a dezvăluit Lili.

 

Vedeta povestește că în urmă cu 10 ani, chiar înainte să se mute în Statele Unite, acolo unde a locuit  câțiva ani, a descoperit că suferea de o dereglare hormonală care anunța o menopauză precoce. Vedeta avea 29 de ani la acea vreme și a găsit soluția salvatoare în alimentație. A devenit vegetarian. 


„Înainte să plec din România [în Los Angeles], probabil din cauza stresului, din cauza nopților nedormite, concerte și așa mai departe, am avut o dereglare hormonală puternică. Analizele îmi arătau că eu nu voi mai putea face copii.

Eram într-o pre-menopauză. Aveam până în 30 de ani, 29. Asta a coincis cu perioada în care eu am plecat. Los Angeles este kilometrul zero în ceea ce privește nutriția. Nu cred că există un loc atât de ofertant cum este el. Am cunoscut un doctor care m-a pus pe o dietă vegană. Mi-a fost foarte greu, dar repet, acolo aveam ce să mănânc și gustos. Sunt supermarketuri întregi în care te servești cu totul vegan și gustos. Așa au început acele căutări. Mi-am dat seama că era ceva și la nivel psihologic, la nivel spiritual. Așa am început vindecarea”, a spus vedeta.


A fost vegană timp de 7 ani

Timp de 7 ani, vedeta nu a consumat deloc alimente de origine animală. Întoarsă în România, ea și-a reluat vechile obiceiuri alimentare. 

 „Nu am rămas vegană, după ce m-am întors în România mi-a fost foarte greu, dar cei 7 ani au fost stricți. Citeam orice etichetă apoi. (…) Am început încet. Am introdus ouă, brânză de capră, acum pot să spun că mănânc carne. Am mâncat carne în timpul sarcinii. Mi-aducea mama carne de la țară, curată. La început, în momentul în care ai o problemă de sănătate, trebuie un pic să faci militărie cu organismul pentru că îți dictează creierul: «Ce, nu-mi dai zahăr?». Eu aveam și o dependență de zahăr. Dacă îmi cumpăram un tort, până nu îl mâncam…, nu exista să iau de două ori și după să mă opresc. Acum pot să-mi păstrez un echilibru”, a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel