Lili Sandu își dorește să fie mamă din nou. Ce spune vedeta despre o posibiliă sarcină: „Poate ne întoarcem trei!”

Data publicării:
Lili Sadu, foto Instagram
Descriere foto: Lili Sadu, foto Instagram

Lili Sandu și Silviu Țolu vor petrecere vacanța în Instanbul. Cei doi au dezvăluit ce planuri au. 

 

 

Lili Sandu, actriță și cântăreață, este cunoscută pentru aparițiile sale în media, dar și pentru dificultățile prin care a trecut la prima naștere. Aceasta este partenera lui Silviu Țolu, iar între cei doi este o diferență de vârstă de 12 ani, Lili având 43 de ani, iar Silviu având vârsta de 31 de ani.

„Ne gândisem să facem nunta”

Întrebată despre ocazia unei nunți între cei doi, având în vedere că au și un copil îmrepuna, Lili nu ezită să răspundă cu sinceritate, așa cum ne-a obișnuit pe noi toți. Adevărul este că acesteia I s-a propus de către Silviu mariajul încă de dinainte de pandemie, dar, odată cu nefericita perioadă, aceștia au fost forțați de împrejurări să nu mai organizeze. Aceasta, dar și pe fondul multiplelor evenimente și a carierei celor doi, Silviu diind model internațional, cunoscut în țară, cât și peste ocean.

VEZI ȘI:  Lili Sandu, cerere în căsătorie într-un mod inedit. Cum s-a întâmplat: „M-am urcat în pat...”

„Nu aș face nunta doar că îmi stă bine într-o rochie albă, dar au fost atât de multe evenimente. Ne gândisem să facem nunta imediat după ce m-a cerut Silviu de soție, doar că a venit pandemia, după care am rămas însărcinată și uite așa s-a tot tărăgănat. Ideea este că am destui prieteni care și-au organizat nunțile în ultima perioadă și mi se pare un calvar să organizezi o nuntă, chiar dacă nu s-au ocupat ei și a trebuit doar să aleagă anumite lucruri”, a spus vedeta, conform Impact.ro.

VEZI ȘI: Lili Sandu, diagnostic teribil: „Indiferent de medicamentele și de teoriile doctorilor...”. Vedeta a aflat asta la 28 de ani

„Trebuie să ai timp și energie”

Lili mai menționează că organizarea unei nunți necesită timp și energie, lucru pe care cei doi nu-l au, iar când cei doi nu-s implicați în activitățile profesionale, aceștia petrec timp cu Thomas, fiul lor.

VEZI ȘI: Fiul lui Lili Sadu a ajuns pe masa de operație. Ce s-a întâmplat cu Thomas Jay: „Stau lângă el cu ochii în lacrimi”

Mi se pare că trebuie să ai timp și energie, ceea ce pentru mine și pentru Silviu în momentul ăsta nu există, adică timpul este prețios și cât avem acolo un timp liber, îl folosim să stăm cu Thomas. Noi oricum suntem ca și luați, adică, nu știu, un act nu mai contează atât de mult, dar, bineînțeles că ne-ar plăcea să sărbătorim asta și să celebrăm iubirea noastră cu prietenii și cu familia. Când o să se întâmple, o să se întâmple”, a mai spus vedeta, conform Impact.ro 

VEZI ȘI:  Lili Sandu, în pragul disperării: „Nu mai am bani!”. Pe ce a cheltuit vedeta toate economiile

„Poate ne întoarcem trei!”

De asemenea, Lilia fost întrebată dacă își sărbătorește ziua la Instanbul, iar răspunsul a lăsat mască:

VEZI ȘI: Lili Sandu, dependentă de telefon: „Am stat și șase ore și jumătate într-o zi”

„Legat de ziua mea, Silviu mi-a pregătit o surpriză, bine, am aflat deja. O să mă ducă la Istanbul, locul în care ne-am și cunoscut, unde m-a cerut și de nevastă, acum ne ducem acolo, a zis poate ne întoarcem trei. Nu încă, pentru că avem proiecte, dar nu se știe niciodată”

„Nu e dorința lui, am zis așa, bine a fost și o glumă, că nu ne-am propus să mai avem încă un copil, dar dacă Dumnezeu decide pentru noi, îl lăsăm să decidă.”, a mai adăugat artista, conform Imapct.ro.

VEZI ȘI: Lili Sandu, avertizată în direct că ar putea fi înlocuită de la Vorbește lumea: „Vrea o femeie să vină să-mi ia locul?”

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel