Lili Sandu, cerere în căsătorie într-un mod inedit. Cum s-a întâmplat: „M-am urcat în pat...”

Data publicării:

Logodnicul lui Lili Sandu a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie pe vedetă. 

Lili Sandu și Silviu Țolu formează un cuplu de mai bine de 10 ani de zile, iar rodul iubirii este reprezentat de băiețelul lor. Totuși, întrebarea care stă pe buzele tuturor este când vor ajunge cei doi în fața altarului. Vedeta refuză să vorbească despre acest subiect și, în mai multe rânduri, a dat de înțeles faptul că nunta nu este ceva necesar pentru relația celor doi. Cu toate acestea, bărbatul a cerut-o acum ceva timp în căsătorie pe frumoasa prezentatoare și tot el este cel care a făcut public modul inedit al acestei cereri. 

„A fost tot la Istanbul pentru că am vrut să recreez prima noastră întâlnire. De ziua ei, în 2019, pe 28 mai am făcut în așa fel încât să organizăm o petrecere la Istanbul. Am aranjat să primească niște flori la hotel. Am scos inelul de unde era ascuns, am pus o melodie, aveam un inside joke și știam că se așteaptă să o audă atunci când se va întâmpla.

Eram în camera de hotel, au venit florile, am scos inelul de unde era ascuns, adică într-o pereche de șosete și m-am urcat în pat, ea stătea și asculta muzică, m-am urcat așa într-un genunchi lângă ea și i-am oferit inelul.”, a spus Silviu Țolu pe contul său de Instagram.

Citește și: Lili Sandu, schimbare radicala de look. Vedeta a renunțat la părul lung: „Mult mai bine”

Cei doi erau la pas de despărțire

Chiar dacă acum sunt extrem de fericiți, în trecut, cei doi erau la un pas de despărțire. Vedeta și-a deschis recent sufletul și a dezvăluit cum maternitatea a intervenit între cei doi, întrucât aceasta nu se mai regăsea deloc pe sine. 

„Dispoziția mea scăzuse foarte mult pentru relație. Pentru că era normal, epuizată fizic, psihic. El, ușor retras, tocmai pentru a nu mă deranja cumva pe mine în tot ceea ce se întâmplă.

Văzându-mă că sunt obosită, își căuta alte lucruri de făcut. Dar, cu mintea de acum, mi-am dat seama că am ajuns într-un punct în care chiar trebuia să vorbim despre asta pentru că atracția fizică și din toate punctele de vedere începea să se ducă, să se diminueze. (…)

Să știi că am auzit că primul an de maternitate este foarte important, atunci se produce ruptura în cuplu. Chiar dacă mai există iubire, nu mai există posibilitatea de a comunica pentru că nu aveam timp pentru noi', a declarat Lili Sandu, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Lili Sandu, înlocuită de Jojo. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi: „Aș vrea să vă fac o dezvăluire”

Lili Sandu s-a refugiat în alcool

Mai mult, în acea perioadă dificilă, vedeta recunoaște faptul că s-a refugiat în alcool, întrucât nu mai avea puterea de a-și controla singură emoțiile. 

„În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc”, a declarat Lili Sandu în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel