Lili Sandu, dependentă de telefon: „Am stat și șase ore și jumătate într-o zi”

Data actualizării: | Data publicării:

Lili Sandu spune că a devenit dependentă de telefon, după ce fiul ei a mai crescut un pic și recuperează cei doi ani în care nu a putut să se relaxeze așa cum și-ar fi dorit. 

Pentru Lili Sandu rolul de mamă a venit cu multe schimbări în viața ei. Micuțul Thomas J, un copil extrem de dorit, i-a dat viața peste cap prezentatoarei TV, în cel mai frumos mod posibil. Dar, pe lângă momentele de fericire absolută, vedeta a avut extrem de multe momente de sacrificiu, în care s-a lăsat pe locul doi. După doi ani în care s-a dedicat exclusiv creșterii copilului, Lili Sandu a început să-și acorde timp și pentru ea. Astfel că, pe lângă job, emisiunea de la PRO Tv și alte proiecte în care este implicată, vedeta mărturisește că petrece foarte mult timp pe telefon, recuperând astfel momentele în care nu putea să facă asta. 


 „Am stat și șase ore și jumătate într-o zi. Dar eu doi ani nu am stat. Cu bebe nu puteam”, a explicat Lili Sandu, în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV. 

Ce aplicații folosește vedeta


„Uite, Instagram, aplicații de hărți, chestii pentru bebeluși, pe Facebook. Stau pe toate rețelele de socializare. Eu sunt prezentă acolo pentru că am o comunitate foarte frumoasă și țin legătura cu ei. Tu ai intrat pe Instagramul meu să vezi? Mă mai uit și la story, recunosc”, a povestit Lili Sandu.

Și cumpărăturile le face tot online

Lili Sandu a recunoscut în cadrul emisiunii pe care o prezintă care este slăbiciunea ei cea mai mare. Vedeta nu poate să-i facă deloc față, mai ales în zilele ploioase, când nu sunt prea multe activități de desfășurat. Acest lucru îi aduce acesteia sume mai mici în conturi, căci despre cumpărături este vorba. Prezentatoarea de la Vorbește lumea s-a plâns chiar în direct de faptul că a rămas fără bani, după o nouă sesiune de shopping. Chiar dacă inițial și-a propus doar să arunce un ochi pe site-urile de specialitate, coșul vedetei s-a umplut numaidecât. 

„Nu mai am bani! S-a întâmplat că în weekend a plouat. Și când plouă, ce se întâmplă? Îmi fac un ceiuț. Îmi iau laptop-ul. Mă așez pe genunchi, bebe doarme de prânz și zic: ‘Doar mă uit’. Dau pe site-urile mele unde am cardul.

Văd reduceri și ba o pereche de blugi, ba o rochiță, ba o pereche de sandale, un tricou. Care mai erau în garderobă. Și după aia nu știu cum m-am mișcat și din greșeală le-am cumpărat. Când plouă, în weekend, e jale. Cheltui bani”, a spus Lili Sandu în cadrul emisiunii pe care o prezintă pe Pro TV. 


Cătălin Măruță stă și câte 8 ore pe telefon

 

Și Cătălin Măruță a recunoscut că petrece foarte mult timp cu telefonul în mână:

„Sunt caz de internat aici! Din păcate, dacă mă uit pe telefon, stau și 7-8-9 ore câteodată. De fapt, meseria nostră este în social media și fie că este Instagram, fie că e TikTok, stau pe telefon. Astăzi, până la ora asta, am stat 5 ore jumătate, iar 2 ore le-am petrecut la emisiune. E grav!”, a spus Măruță, la PRO TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel