Fiul lui Lili Sadu a ajuns pe masa de operație. Ce s-a întâmplat cu Thomas Jay: „Stau lângă el cu ochii în lacrimi”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lili Sandu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lili Sandu, instagram

Lili Sandu trece prin momente delicate, după ce fiul ei a ajuns pe masa de operație. 

Lili Sandu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor că fiul ei, Thomas Jay,în vârstă de doi ani a ajuns pe masa de operație. 

Fiul lui Lili Sadu a ajuns pe masa de operație

Mai exact, fiul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu a fost supus unei proceduri chirigicale de îndepărtare a polipilor. Vedeta a publicat și o fotografie emoționantă cu micuțul, de pe patul de spital.

„Of, imaginea asta îmi rupe sufletul în bucăți…. Stau lângă el cu ochii în lacrimi și îi mulțumesc lui Dumnezeu că azi ne-a vegheat. După multe luni de chin și nesomn, astăzi le-am spus ‘la revedere polipilor. Pare o operație ușoară, doar că atunci când este vorba de copilul tău și ți-l imaginezi inert pe o masă de operație, intubat, respirând artificial preț de o oră, eh, se mai schimbă treaba. Astăzi, m-am rugat pentru fiul meu și pentru toți ceilalți fii și fiice care sunt în spitale și pentru părinții lor. Acum am înțeles cum e, și e al naibii de greu', a scris Lili Sandu pe Instastory.

„Am fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice'

Lili Sandu a devenit mamă în urmă cu trei ani, când vedeta avea deja 40 de ani. Chiar dacă acea perioadă a fost presărată de multe greutăți dar și de o mică depresie postanatală, în același timp evenimentul a fost o mare bucurie, pentru că vedeta plecase la acest drum cu o veste teribilă. Încă de când avea doar 28 de ani, prezentatoarea de la Vorbește lumea spune că a primit un diagnostic teribil: sindromul ovarelor polichistice, care putea conduce la infertilitate. 

„Am fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice. Pe vremea aia se știa ceva despre asta. Dar nu foarte multe lucruri. Ideea este că asta a dus a faptul că am  fost diagnosticată cu o premenopauză. Exact la 28 de ani… Infertilitate și așa mai departe”, a declarat Lili Sandu, potrivit Fanatik.

Citeștte și: Lili Sandu, cerere în căsătorie într-un mod inedit. Cum s-a întâmplat: „M-am urcat în pat...”

Lili Sandu, extrem de speriată de vestea primită

În momentul în care a aflat vestea, vedeta recunoaște faptul că au fost multe lucruri care au speriat-o și care au pus-o pe gânduri. Totuși, aceasta a avut noroc să găsească un  tratament, care nu se referă deloc la medicamente. Alt lucru a salvat-o și a ajutat-o să-l aibă astăzi pe micuțul Thomas, explică Liili Sandu.

„Au fost lucruri care m-au speriat în acel moment și, ulterior, am aflat că foarte multe femei, până și în ziua de astăzi, de acest sindrom al ovarelor micropolichistice. Alimentația a fost cea care m-a ajutat pe mine, cea care m-a îndrumat către nutriție.

Nutriția m-a salvat. Indiferent de medicamentele și de teoriile doctorilor la vremea respectivă, faptul că am devenit vegană, că am renunțat la lactate, la lactoză, asta pe mine m-a ajutat foarte mult”, a spus Lili Sandu cu privire la boala sa.

Citește și: „Era o iubire cu autoritate și cu bătaie”. Lili Sandu, copilărie de coșmar. Vedeta a ajuns la terapie: „Mă învinovățeam”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel