Lidia Fecioru, planta care te scapă de insomnie și ajută la slăbit: „E foarte bună când este proaspătă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse.

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3. O plantă de sezon este foarte bună pentru sănătatea noastră și are nenumărate beneficii dacă o consumăm, spune specialista. Mai mult, persoanele care au diabet și care se confruntă cu kilogramele în plus au și ele toate motivele pentru care să prepare un leac din păpădie, căci despre ea e vorba. 

"Trufandalele care apar acum tot acum trebuie consumate, ca să ne facă bine.

Spre exemplu, de la păpădie, nu atât floarea în sine e bună, ci toată se poate consuma, cu rădăcină cu tot, pentru că sunt tinerele rădăcinile.

Păpădia e foarte bună acum când este proaspătă. De la ea putem consuma rădăcina și frunzele, chiar dacă este amăruie puțin. Rădăcina nu este amăruie, este doar tija florii.

Este foarte bună pentru cei care au diabet, pentru cei care vor să scape de greutatea acumulată în plus.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena3.

Te-ar putea interesa și: Cele sașe adevăruri ale vieții. Lidia Fecioru: „Omul clasifică după ochi două lucruri”

Rădăcina de păpădie, leac pentru mai multe afecțiuni

Beneficiile nu se opresc aici, spune bioenergoterapeutul. Rădăcina de păpădie este extrem de folositoare și pentru oamenii care se confruntă cu gastrita, pentru cei cu insomnie sau chiar și pentru aceia care au dureri de stomac.

„Rădăcina este foarte bună pentru a ne face din ea un fel de praf pe care să-l bem atunci când avem o gastrită cu aciditate scăzută. De asemenea, în caz de arsuri se poate folosi acest praf pe rană, pentru că e ajută.

În plus, păpădia mai este bună şi pentru insomnie, gastrită, pentru dureri de stomac, pentru dischinezie biliară", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

VEZI și: Cum îți dai seama dacă vei ajunge miliardar. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au explicat care sunt detaliile la care trebuie să fii atent

Siropul care vindecă ficatul

În altă ediție a emisiunii, Lidia Fecioru a dezvăluit un leac minune pentru ficat. Ingredientul vedetă folosit aici este ceapa, spune bioenergoterapeutul, care garantează rezultatele de excepție ale acestuia. 

”Pentru oamenii care au început de ciroză este foarte bună ceapa roșie. Dăm prin mașina de tocat 1 kilogram de ceapă, îl amestecăm cu 850 sau 900 de grame de zahăr. Amestecăm bine, bine, şi lăsăm o săptămână și jumătate să stea la întuneric.

Din când în când, mai amestecăm în compoziţie, obligatoriu cu o lingură din lemn, porțelan sau sticlă. Să nu băgăm metal în compoziţie! Strecurăm apoi siropul pe care îl avem și începem să luăm de la trei până la opt linguri din acest sirop, pe zi.

Dacă situația e mai gravă cu ficatul, putem să începem să consumăm după a treia zi! Se face cură de tratament timp de 45 de zile şi se poate repeta după trei luni.”, a spus Lidia Fecioru , în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Te-ar putea interesa și: Sucul care curăță rinichii. Lidia Fecioru: „Se iau câte 2 linguri înainte de masă și înainte de culcare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel