Cum îți dai seama dacă vei ajunge miliardar. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au explicat care sunt detaliile la care trebuie să fii atent

Data publicării:
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, captură video Youtube
Descriere foto: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, captură video Youtube

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit care sunt trăsăturile feței ce-ți pot indica prosperitate financiară. 

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit care sunt trăsăturile feței ce-ți pot arăta faptul că vei avea parte de un destin glorios. Celebrul numerolog și bioenergoterapeutul au spus care sunt semnele ce pot indica faptul ce vi fi miliardar, potrivit redacția.ro.

Așadar, prima dată ar trebui să fim atenți la buze, dar și la frunte, spun cei doi specialiști, care mărturisesc că de aici putem să ne dăm seama dacă vom avea sau nu o viață de lux, cu o situație materiale extrem de strălucită. Persoanele care vor da lovitura, din punct de vedere financiar, sunt cele care au fruntea lată și proeminentă. În schimb, de partea cealaltă, există persoane care au fața însemnată cu diverse alunițe. Dacă acestea sunt situate în mijlocul frunții, acesta e semn de pagubă, avertizează cei doi, care spun că aceste tipologii de persoane vor întâmpina greutăți financiare. 

„Ar fi bine să nu îndrepți nici riduri, nici nimic. Există și oameni care au alunițe. Cele care nu aduc un echilibru sunt alunițele care se află pe centrul frunții sau în centrul ochilor. Se spune că nu e bine să le avem, pentru că nu aduc noroc”, a spus Lidia Fecioru.

Citește și: Lidia Fecioru: „Există un singur virus care ne va omorî pe toți”. Specialista, avertisment pentru oameni

Cum îți dai seama dacă vei fi miliardar

Un alt semn la care trebuie să fii atent, pentru a-ți ghici destinul, stă chiar în obraji. Oamenii care au obrajii proeminenți, dar și buze cărnoase  și cu o despicătură adâncă pe mijloc sunt cei mai norocoși. Aceștia vor avea o situație financiară foarte bună și nu vor duce lipsă de nimic, spune Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici.

De asemenea, și oamenii care au bărbia ridicată sau cu o gropiță în această zonă sunt incluși în zona de noroc financiar. 

Când vine vorba de urechi, viitorii miliardari trebuie să le aibă mici, însă cu un lob proeminent, ușor de observat de către ceilalți. 

Te-ar putea interesa și: Sucul care curăță rinichii. Lidia Fecioru: „Se iau câte 2 linguri înainte de masă și înainte de culcare”

Obiectele pe care trebuie să le ai în casă, pentru noroc și bani

Mai mult, dacă vrei să-ți asiguri un viitor strălucit și vrei să fii sigur că vei avea parte de noroc și de bani, Lidia Fecioru recomandă câteva obiecte care nu ar trebuie să-ți lipsească din casă. 

"Sunt multe obiecte care ne aduc noroc în casă. E bine să avem culori în casă, niciodată perdelele să nu fie în combinație cu pereții, să fie colorate. Trebuie să fie o armonie, să vopsim cu gust, să ardem tămâie, să ardem salvie. Trebuie să punem o statuie tip pește în casă sau chiar un peștișor într-un acvariu. Trebuie să avem ceva cu pește în casă.", a dezvăluit Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, în urmă cu ceva timp. 

VEZI și: Lidia Fecioru, despre factorii care distrug o relaţie: "Oamenii nu iartă şi nici nu uită"

Planta care aduce bani în casă

De asemenea, prosperitate va aduce și bambusul, spune Lidia Fecioru. Ai toate avantajele pentru care să crești o astfel de plantă în propria locuință, întrucât nu este deloc pretențioasă, completează specialista. 

"Bambusul aduce noroc la bani, dar și noroc în sine. Îl găsim peste tot și rezistă foarte mult. Potcoava mai aduce foarte mult noroc și e bine să fie găsită, nu trebuie să o cumperi. Ea se pune deasupra ușii sau pe poartă, cu U în sus. E oala de noroc.", a continuat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel