Lidia Fecioru, leac pentru creșterea imunității: „E foarte vechi, se făcea la mănăstiri”

Data publicării:
captură video/ Antena 3
Descriere foto: captură video/ Antena 3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară  leacul minune care întăreşte vasele de sânge şi ridică imunitatea.

Lidia Fecioru a prezentat un nou leac în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3. De data aceasta, bioenergoterapeutul a vorbit despre cum se prepară băutura care întăreşte vasele de sânge şi ridică imunitatea.

VEZI ȘI: „Este ucigaşul infecţiilor”. Lidia Fecioru, leguma care face minuni pentru sănătate

Mai exact, Lidia Fecioru a prezentat cum se prepară tinctura pe bază de albine, despre care spune că este foarte veche și că, în trecut, se făcea în nănăstiri. 


"Am un leac foarte interesant şi m-am gândit de foarte multe ori dacă să îl dau sau nu. Şi m-am gândit totuşi să îl dau. Sunt foarte mulţi oameni care cresc albine şi produc miere. Şi ei ştiu, cei care au stupi, că în stup mor albine. Unele mor în mod natural.


Albinele de toamnă, cele care au murit toamna. Vara au strâns tot felul de polen, de la fiecare floare şi aceste albine se pot strânge.

Le lăsăm să se usuce bine, le dăm prin maşina de râşnit sau le putem pune într-un bol şi le strivim cu mojarul. Apoi punem o lingură de praf de albine, la jumătate de litru de vodcă sau un alcool nu mai tare de 40 de grade. Fie că avem o pălincă bună, dar nu cu ţuică mai slabă de 40 de grade. Le lăsăm două săptămâni la întuneric. Din când în când mai agităm.

Se pune în sticlă de sticlă, nu în plastic. Şi începem să luăm câte 15-20 de picături, de trei ori pe zi, după masă la o jumătate de oră.

Întăreşte vasele de sânge prevenind accidentele vasculare, vindecă adenomul hipofizal, frigiditatea şi prostata. Şi ridică imunitatea organismului.

E foarte veche, se făcea la mănăstiri.

Faceţi această tinctură cum e tinctura de propolis", a explicat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii de la Antena 3.

 

„Este aur curat pentru tuse”. Lidia Feicoru, leacul care vindecă și calmează tusea

 

Motivul pentru care ajungem să ne certăm de Sărbători

 

"Discuţiile apar încă de la cumpărături. Unii se uită la invitaţi sau unde se duc ca musafiri şi se uită la ce cadouri să cumpere.

Cadourile trebuie cumpărate în funcţie de ce poartă omul. Îi cumperi ceva ce ar purta. 

Coşurile cu produse sunt o idee foarte bună. Poţi să pui şi nişte salam. Din păcate, este mai greu acum financiar. Poţi să faci o bucurie, totuşi.

Sunt şi mulţi bătrâni care nu îşi permit. Un coş îl poţi să-l faci unui om sărac. Mâinile care dăruiesc miros a trandafir", a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la antena3.ro.

"Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Lidia Fecioru: "Sărbătorile de iarnă sunt pentru a ne bucura de naşterea Domnului"

"Noi ne-am învăţat să fie abundenţă şi nu ştim ce mâncare să facem şi tot aşa. Oamenii să îşi facă provizii.

Fiecare e cu lista. Soţul cu o listă, soţia cu o listă. Deci, de aici începe. De la bani începe cearta.

Mai este şi oboseala şi presiunea pe tot ce înseamnă lume, pentru că fiecare dintre noi munceşte. Dacă ieşim în trafic iar ne enervăm pentru că stăm mult în trafic.

Oamenii tot ies, chiar dacă cumpără puţin. Presiunea sărbătorilor vine ca şi cum ar veni să-ţi taie cineva capul. Ai o presiune. De aici începe starea aceasta. Presiunea mare creşte şi în familie.

Vin rudele în vizită. Chiar şi aia nepoftiţi. Şi lista cu invitaţi este altă probleme. Din punctul meu de vedere sărbătorile sunt ale familiei. Poate că tineri gândesc altfel. Se duc în mall şi mănâncă la fast food. 

Cine vrea să găsească sămânţă de scandal o găseşte şi în cel mai pacifist om.

E important să îi dai importanţă omului de lângă tine. Şi să înţelegem că sărbătorile de iarnă nu sunt despre a mânca, ci pentru a ne bucura de naşterea Domnului, pentru a ne bucura de a fi împreună.

E important că ne avem unii pe ceilalţi. Masa de sărbători este un pretext pentru a ne apropia sufletele. Crăciunul are frumuseţea lui. E o tradiţie pe care trebuie să o menţinem vie.

Să evităm discuţiile contradictorii. Să nu zicem că vai, noi avem dreptate. Să nu vii cu fel şi fel de apropouri. Sau dacă ştii că unele discuţii sunt cu trimitere către cineva", a mai spus Lidia Fecioru.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel