„Este aur curat pentru tuse”. Lidia Feicoru, leacul care vindecă și calmează tusea

Data publicării:
captură video/ Antena 3
Descriere foto: captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac minunat pentru gripa de sezon.

Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de pe Antena 3, un nou leac, perfect pentru sezonul în care ne aflăm. Bioenergoterapeutul le propune celor care o urmăresc o soluție minune pentru a stopa tusea, cu câteva ingrediente pe care toată lumea le are în bucătărie. Aceasta poate fi consumată atât de copii, cât și de adulți. Există însă o modificare a rețetei, dacă o administrează cei din urmă. 

"Pentru că toată lumea este răcită, voi da un leac pentru tuse.

Luăm o ceaşcă de lapte, pune o linguriţă de unt, o linguriţă de miere, un vârf de linguriţă de bicarbonat şi un gălbenuş de ou.

Este aur curat pentru tuse. Pentru adulţi, se pune şi o linguriţă de coniac", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

VEZI și: "Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Dulceața de ceapă, leac pentru tuse

În altă ediție a emisiunii de pe Antena 1, Lidia Fecioru a prezentat un alt leac, tot pentru tuse. De data aceasta însă, este vorba despre dulceața de ceapă , care te scapă de tuse în doar câteva zile. 

"Se iau 500 de grame de ceapă, o curăţăm, o tocăm mărunt, punem 400 de grame de zahăr şi un litru de apă.

O punem la foc mic şi o fierbem 3 ore. Când a terminat de fiert şi o lăsăm puţin să se răcească, adăugăm acolo 50 de grame de miere.

Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari. Se iau de obicei înainte de masă cu jumătate de oră. Tusea trece cam în 3-4 zile cu această soluţie. 

Se ţine într-un borcan de sticlă la frigider sau chiar pe masă", a explicat Lidia Fecioru, în altă ediție a emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Ceaiul care te ajută să nu mai mergi des la toaletă. Lidia Fecioru: "Rezultatele se văd după două luni"

„Este ucigaşul infecţiilor”. Lidia Fecioru, leguma care face minuni pentru sănătate

Ceapa are însă puterea de a trata extrem de multe afecțiuni, explică bioenergoterapeutul, pe lângă tuse. În primul rând, această legumă este perfectă pentru gripa de sezon, însă este foarte bună și pentru cei care vor să se vindece de otită.

"Ceapa vindecă foarte bine, pentru că de la ea scade temperatura, ajută dacă doare urechea, dacă tuşim foarte tare. Practic, ceapa este ucigaşul infecţiilor, aşa i se spune.

Dacă copiii fac otită, mai ales în această perioadă, luăm mijlocul din ceapă, dar nu tăiem capătul, ca să nu se desfacă, tăiem pe jumătate şi îl introducem peste noapte în ureche.  Pot face asta şi cei mari, atunci când au nevoie.

Atenţie! Bucăţica de ceapă nu trebuie să intre adânc în ureche. Sau, ca să fim mai siguri, putem da ceapa prin maşina de tocat, o punem într-o bucăţică de tifon şi apoi turnăm o picătura în ureche, prin acel tifon. Este verificat de mine, e miraculoasă ceapa", a explicat Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena3.ro.

Poate te interesează și: „Este ucigaşul infecţiilor”. Lidia Fecioru, leguma care face minuni pentru sănătateGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel