"Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară mierea de dovleac, despre care spune că este extrem de benefică pentru ficat.

Lidia Fecioru a prezentat un nou leac în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3. De data aceasta, bioenergoterapeutul a vorbit despre cum se prepară mierea de dovleac, dar și ce beneficii aduce în organism.

"Mierea de doveac se obţine în felul următor:
Se curăţă bine, bine doveacul şi se umple cu zahăr. Se lasă într-un vas mare, până când se înmoaie coaja. Coaja dovleacului trebuie să devină moale, moale.

Nu se mestecă în doveac, ci se răstoarnă când coaja e gata.

E aur pentru ficat. Se poate lua cu lingura din interior cât vrem. Nu există o doză anume.

Această miere de doveac este bună pentru cei care au avut hepatită şi încă au virusul activ. Totodată, mierea de dovleac este bună şi pentru cei care au probleme cu fierea. Chiar şi pentru cei care au avut transfuzii", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

 

„Este ucigaşul infecţiilor”. Lidia Fecioru, leguma care face minuni pentru sănătate

 

Lidia Fecioru a dezvăluit într-o nouă ediție a emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, un nou leac, perfect de preparat în această perioadă din an. Ceapa este „vedeta” zilei, care are puterea de a trata extrem de multe afecțiuni, explică bioenergoterapeutul. În primul rând, această legumă este perfectă pentru gripa de sezon, însă este foarte bună și pentru cei care vor să se vindece de otită.

"Ceapa vindecă foarte bine, pentru că de la ea scade temperatura, ajută dacă doare urechea, dacă tuşim foarte tare. Practic, ceapa este ucigaşul infecţiilor, aşa i se spune.

Dacă copiii fac otită, mai ales în această periodă, luăm mijlocul din ceapă, dar nu tăiem capătul, ca să nu se desfacă, tăiem pe jumătate şi îl introducem peste noapte în ureche.  Pot face asta şi cei mari, atunci când au nevoie.

Atenţie! Bucăţica de ceapă nu trebuie să intre adânc în ureche. Sau, ca să fim mai siguri, putem da ceapa prin maşina de tocat, o punem într-o bucăţică de tifon şi apoi turnăm o picătura în ureche, prin acel tifon. Este verificat de mine, e miraculoasă ceapa", a explicat Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena3.ro.

 

Ceapa tratează răceala

Lidia Fecioru a dezvăluit și cum trebuie preparat leacul pe bază de ceapă, pentru cei care se confruntă cu răceli de sezon. 

„Un alt remediu de sezon pentru cei care răcesc este tot cu ceapă. Se amestecă ceapa, cu miere, o linguriţă de oţet, se pun în tifon şi se ţin la nivelul gâtului. A doua zi, rupe tusea. Practic, face minuni ceapa", mai susţine Lidia Fecioru, potrivit sursei citate. 

 

Băutura care luptă cu chisturile şi vindecă eczemele

În altă ediție a emisiunii de pe Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit un leac excelent pentru chisturi, dar și pentru eczeme. Ingredientele secrete al acestui leac sunt chiar cojile din mijlocul nucii, care, de regulă, ajung în coșul de gunoi. 

„Vin sărbătorile şi vom curăţa nuci pentru a face prăjituri. Să nu aruncăm mijlocul din nucă, crucea din mijloc. Să o punem în sticle întunecate la culoare, ori borcane. Le punem întregi şi turnăm alcool de 75 de grade cât să le acopere şi le lăsăm la întuneric zece zile. Din când în când le putem agita puţin.

Din această băutură se beau câte 15 picături pe zi, de două ori, dimineaţa şi seara. Se pot pune într-un pahar cu lapte sau într-un pahar cu ceai. Ajută în fibroame, chisturi ovariene. Îl putem folosi inclusiv la reumatism şi alte forme de dureri de articulaţii. Doar ne facem frecţie.

Ajută inclusiv la mastopatii la sâni şi eczeme. Vindecă ulcerul duodenal şi are multe beneficii. Are un aport de iod şi poate vindeca foarte bine tăieturi. Spirt există în comerţ sau putem să punem chiar şi alcool mai slab.”, a spus Lidia Fecioru , în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel