Lidia Fecioru, leac pentru coșuri. Acționează indiferent de zona afectată: „O să vedeți ce minunăție face”

Data publicării:

Lidia Fecioru a dezvăluit un leac excelent pentru acnee.

Lidia Fecioru a fost prezentă în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de pe Antena 3, unde a dezvăluit un nou leac. De data aceasta, este vorba despre o băutură minune care te scapă de coșuri. Indiferent de zona unde acestea se manifestă, Lidia Fecioru spune că leacul va funcționa, chiar dacă gustul nu este neapărat cel mai plăcut. Tratamentul trebuie să fie realizat mai multe zile.

"Mulţi dintre noi au furunculoză. Sau toţi am trecut prin asta la un moment dat. Adică, îţi iese un coş pe piele, un coş urât, dureros, care coace apoi.

Iese un coş pe spate, unul pe faţă, aceea este furunculoză.

Și se poate trata foarte ușor și foarte bine. Trebuie să mestecăm câte trei-patru boabe de piper negru şi să bem apă după el. E atât de simplu. 

E iute, dar măcar 10 zile, de 3-4 ori pe zi și o să vedeți ce minunăție face", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena3.ro.

Citește și: Alimentele pe care Lidia Fecioru nu le consumă niciodată. Este împotriva stilului de viață vegan: „Spălarea pe creier de a fi în trend” /VIDEO

Lidia Fecioru, radicală împotriva postului

Suntem în Postul Crăciunului, iar extrem de multe persoane au decis să renunțe în această perioadă la toate produsele pe bază animală. Chiar dacă organismul mai are nevoie de astfel de perioade scurte, Lidia Fecioru nu consideră deloc prielnică această perioadă pentru corpul uman. Nu facem decât să ne îmbolnăvim, avertizează specialista.

”E alegerea fiecăruia. E bine să ții câte o perioadă de post. Se spune că e detoxifiere, dar nu e așa. E doar o anemiere în masă. Nimeni nu te pedepsește. Nici măcar Dumnezeu că ai mâncat. Acolo sus se pun pe cine ai bârfit, pe cine ai urât, cât ai urât. Nu se pune ce ai mâncat. A numărat cineva cratițele de borș? Nu. Dar bucățile de ceafă? În Univers se înmagazinează faptele noastre. Nu trebuie să așteptăm să ni se răsplătească binele.”, a declarat Lidia Fecioru bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Te-ar putea interesa și: Secretul abundenței. Lidia Fecioru dezvăluie cum poți atrage banii în viața ta: „Asta aduce prosperitate” / VIDEO

Nu e de acord cu stilul de viață vegan

Nici stilul de viață vegan nu este privită deloc cu ochi de către Lidia Fecioru, care spune că acest obicei a făcut deja victime în rândul tinerilor.

„Uite așa, sunt foarte mulți tineri care ajung la 30-35 de ani și fac diabet, pentru că e mâncare negătită. Au murit copii din cauza hranei vegane. Eu nu înțeleg chestia asta, spălarea pe creier de a fi în trend, nu trebuie, fii ca tine, nu te uita în jur, fă ce simți nu, nu trebuie să mănânci ce e în trend. Noi avem nevoie de proteină, cum ar fi slănina, avem nevoie de ea pentru creier și ficat ca de aur. Noi nu, noi nu mâncăm gras.”, ne mai spune Lidia Fecioru. 

VEZI și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel