Lidia Fecioru, radicală împotriva postului: „O anemiere în masă”. În ce constă, de fapt, credința / VIDEO

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Spectacola/ Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Spectacola/ Youtube

Lidia Fecioru și-a exprimat părerea cu privire la mâncarea de post.

Lidia Fecioru a fost recent invitată în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”, de la Spectacola, DC News și DC Medical, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri ce țin de un stil de viață sănătos. Celebrul bioenergoterapeut are niște opinii clare cu privire la cum ar trebui să arate o alimentație corectă, iar postul nu este deloc definiția acestui lucru, ne spune ea. Chiar dacă mulți creștini urmează să se abțină de la produsele pe bază animală timp de peste o lună, până la Crăciun, specialista consideră că nu în asta constă, de fapt, credința. 

”E alegerea fiecăruia. E bine să ții câte o perioadă de post. Se spune că e detoxifiere, dar nu e așa. E doar o anemiere în masă. Nimeni nu te pedepsește. Nici măcar Dumnezeu că ai mâncat. Acolo sus se pun pe cine ai bârfit, pe cine ai urât, cât ai urât. Nu se pune ce ai mâncat. A numărat cineva cratițele de borș? Nu. Dar bucățile de ceafă? În Univers se înmagazinează faptele noastre. Nu trebuie să așteptăm să ni se răsplătească binele.”, a declarat Lidia Fecioru bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Citește și: Alimentul considerat a fi „aur” pentru ficat și creier. Lidia Fecioru: „Avem nevoie de el”

Nu este de acord nici cu mâncarea vegană

Astfel, Lidia Fecioru nu este deloc de acord nici cu mâncarea vegană, care a devenit un adevărat trend mai ales pentru generația tânără. Specialista spune că tocmai din cauza acestui obicei alimentar foarte multe persoane încep să simtă diferite probleme de sănătate, astfel încât recent s-a înregistrat chiar și un deces, pe fondul hranei necorespunzătoare.

„Uite așa, sunt foarte mulți tineri care ajung la 30-35 de ani și fac diabet, pentru că e mâncare negătită. Au murit copii din cauza hranei vegane. Eu nu înțeleg chestia asta, spălarea pe creier de a fi în trend, nu trebuie, fii ca tine, nu te uita în jur, fă ce simți nu, nu trebuie să mănânci ce e în trend. Noi avem nevoie de proteină, cum ar fi slănina, avem nevoie de ea pentru creier și ficat ca de aur. Noi nu, noi nu mâncăm gras.”, ne mai spune Lidia Fecioru. 

VEZI și: Motivul pentru care NU trebuie să mai pui miere sau îndulcitori în cafea. Lidia Fecioru, semnal de alarmă: „Ne îmbolnăvește. E interzis!” /VIDEO

Alimentele pe care le-a scos din dieta sa

Există totuși câteva alimente pe care Lidia Fecioru le-a eliminat din propria sa dietă, pentru a arăta extraordinar. Este vorba despre diferiți carbohidrați, dar și despre zahăr, de care aceasta încearcă să se ferească cât mai mult în viața de zi cu zi. 

„Trebuie să nu mănânci cartof, orez, să nu bei alcool, mai sunt multe. Să nu bei sucul stors de fructe, sub nicio formă, mai bine mănânci fructul, ai voie doar suc de legume, că e castravete, varză, morcov, chiar dacă nu are culoarea celui de portocală, este mai bun de 1000 de ori. Da (n.r. a scos din alimentația sa aceste alimente), el evit. De ce? Dacă bem un suc stors proaspăt dintr-o portocală, vom avea o explozie de insulină. Când mâncăm felia, până se mestecăm, corpul nostru eliberează insulină mai ușor.”, a continuat aceasta.

Citește și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel