Secretul abundenței. Lidia Fecioru dezvăluie cum poți atrage banii în viața ta: „Asta aduce prosperitate” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Spectacola/ Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Spectacola/ Youtube

Lidia Fecioru ne-a vorbit, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, despre factorii pe care trebuie să-i îndeplinești, dacă îți dorești o viață prosperă financiar.

Invitată în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”, de la Spectacola, DC News și DC Medical, Lidia Fecioru a dezvăluit cum putem atrage banii în viața noastră. Nu este vorba despre anumite trucuri miraculoase pe care trebuie să le respectăm, ci despre un obicei pe care trebuie să învățăm să-l respectăm în viața de zi cu zi, cât și despre modul nostru de gândire. Așadar, banii nu trebuie să fie blocați niciodată, dezvăluie Lidia Fecioru, care ne spune că aceștia trebuie să fie constant în circulație, pentru a oferi prosperitate. 

„Totul este la nivelul gândirii noastre. Dacă unui om începe să-i fie frică de sărăcie, ăla va sărăci cu siguranță și îți spun de ce. Are bani și îi blochează, spune că îi e frică de sărăcie și nu vor circula banii, îi ține acolo, aia înseamnă blocare energiei. De aia se spune că trebuie să-i iei, să-i dai, să circule, ca energia să fe prosperă. Să te bucuri când îi dai, când îi iei, asta aduce prosperitate.”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

„Ai noroc la bani, pentru că ești în preajma banilor”

Economiile sunt și ele bine venite, spune Lidia Fecioru, mai ales în vremurile incerte pe care le trăim, însă nu avem motive pentru care să punem sume impresionante de bani deoparte. Viața este atât de imprevizibilă încât pot apărea frecvent diferite incidente care să ne arate faptul că, în acele contexte, planul financiar nu mai are nicio importanță. Tocmai din acest motiv, banii trebuie să fie într-o continuă circulație, întrucât astfel se vor și înmulți, mai spune Lidia Fecioru.

„În rest, dacă i-ai blocat ce? Am 100 de lei, îi pun în buzunar, nu-i cheltui, dar mor de foame, de frig, merg pe jos. Mai trebuie să avem și economii, dar nu exagerat, până la urmă ai făcut economii ca să îți cumperi ceva, cum ar fi o casă, dar mergi pe stradă și te lovește o mașină, e simplu. Deci noi nu știm niciodată. Ai noroc la bani, pentru că ești în preajma banilor.”, a continuat aceasta. 

Dacă vrei să fii bogat, trebuie să fii înconjurat de oameni bogați

La fel de important mai este și anturajul de care ești înconjurat, ne mai dezvăluie Lidia Fecioru în cadrul emisiunii. În funcție de lucrurile pe care ți le dorești în viață, este important să te înconjori cât mai mult de persoane care se regăsesc în criteriile tale, încheie specialista. 

„Vrei să devii bogat, te duci unde se mișcă oamenii bogați, vrei să fii deștept, te duci unde stau oamenii deștepți. Toate astea te ajută să miști mai departe lucrurile, nu o să vezi un bogat singuratic, să stea un bogat singur în vârf de munte, pentru că la un moment dat se plictisește și obligatoriu va căuta compania cuiva.”, ne mai spune Lidia Fecioru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel