Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Spectacola/ Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Spectacola/ Youtube

Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe” cu ce noi provocări pentru omenire va veni anul 2024. 

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”, de la Spectacola, DC News și DC Medical, acolo unde a făcut o serie de previziuni cu privire la noul an care se apropie din ce în ce mai mult. Dacă lucrurile nu par deloc favorabile acum în lume, conflictul din Ucraina sau Israel fiind doar două exemple de acest gen, Lidia Fecioru spune că, din nefericire, nu ne așteaptă un 2024 mai liniștit. Nici planul financiar nu va prospera anul viitor, ne mai dezvăluie aceasta.

„Nu vă pot da o veste bună și vă spun asta cu multă durere în suflet. Chiar dacă la noi nu vor fi bombardamente, tăvălugul economiei ne va călca foarte tare pe toți. Planul financiar va fi mai rău. Nu putem face nimic, pentru că nu noi suntem cei care hotărâm chestiile astea. Ne-am lăsat duși până aici, este ca un drum care nu are drum înapoi. Și vă spun asta cu durere în suflet, aș zâmbi, dar aș fi ipocrită. O spun cu multă durere în suflet.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Lidia Fecioru a prezis apariția COVID-ului

Există extrem de multe persoane care îi pun la îndoială viziunile, spune Lidia Fecioru, care ne dezvăluie că tocmai din acest motiv nu-și dorește să spună cu lux de amănunte ce se va întâmpla în 2024. Cu toate acestea, specialista spune că o situație similară s-a întâmplat și acum câțiva ani, când a avertizat omenirea de faptul că un virus va cuprinde lumea. La scurt timp după aceea, COVID-ul a împânzit întreaga lume, povestește Lidia Fecioru.

„Înainte de a începe pandemia, eu făceam previziuni pe an la un post de televiziune și atunci le-am spus că văd o chestie de viruși, care sunt făcuți în laboratoare medicale. Toți au spus că sunt nebună și a venit pandemia.”, ne-a mai declarat specialista, în cadrul emisiunii. 

„Suntem în pragul celui De-al Treilea Război Mondial”

Dacă marile puteri ale lumii nu ajung la un consens, lucrurile vor fi destul de grave la nivel mondial, avertizează Lidia Fecioru. Acest lucru poate fi mai aproape decât ne imaginăm, întrucât 2024 este la câteva săptămâni distanță, iar situațiile de criză se pot instala curând pe tot globul. În final, specialista le recomandă oamenilor să rămână optimiști, dar, mai presus de toate, și uniți.

„Noi anul viitor încă suntem în haos, toată planeta, suntem în pragul celui De-al Treilea Război Mondial și e crunt. Dacă capii lumii nu se vor așeza la o masă, e grav. Ție ți-e foarte greu să auzi, mie mi-e foarte greu să spun, adică sunt multe pe care aș putea să le zic, dar apoi haterii o să aibă de lucru. Chestia asta e o chestie care ne atinge pe toți, din păcate. Important este să gândim pozitiv, pentru că asta înseamnă a crea o energie a planetei în sine și a țării noastre. Aș vrea să sfătuiesc românii să se ia mână cu mână, să nu se lase dezbinați din cauza acestor lucruri.”, ne mai spune Lidia Fecioru în cadrul emisiunii. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel