Alimentele pe care Lidia Fecioru nu le consumă niciodată. Este împotriva stilului de viață vegan: „Spălarea pe creier de a fi în trend” /VIDEO

Data publicării:
EXCLUSIV

Lidia Fecioru ne-a dezvăluit cum ar trebui să arate un stil de viață cât mai sănătos și echilibrat.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical, unde a dezvăluit care sunt principiile unei vieți sănătoase. Ajunsă la vârsta de 60 de ani, bioenergoterapeuta se menține într-o formă fizică de zile mari, iar acest lucru se pare că este posibil datorită alegerilor alimentare pe care specialista le face în prezent. Mâncarea nepotrivită este și una dintre problemele tinerei generații, care ajunge să aibă extrem de multe probleme de sănătate, mai repede decât le-ar fi vremea, povestește Lidia Fecioru.

„Generației tinere îi lipsește gătitul acasă, mâncarea de calitate, mâncarea de calitate nu s-a făcut decât acasă, nu poți să-mi spui că te duci și mănânci la restaurantul unde se gătește ca la mama acasă, vă spun eu că nu se gătește nicăieri ca la mama acasă, nicăieri în lumea asta. Orice tocăniță aș mânca, eu o fac mult mai gustoasă. Asta e din cauza lenei, comodității. Acum avem un buton prin care comanzi de mâncare, adică chestia asta cu alimentația e foarte importantă. Am văzut foarte mulți bărbați cu o burtă care atârnă.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Citește și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO

Alimentele pe care Lidia Fecioru le-a eliminat din meniu

În acest sens, Lidia Fecioru ne spune că există o listă amplă de obiceiuri alimentare la care ea a renunțat de ceva vreme. Este vorba, preponderent, de cele bogate în carbohidrați, dar și de cele care au foarte mult zahăr.

„Trebuie să nu mănânci cartof, orez, să nu bei alcool, mai sunt multe. Să nu bei sucul stors de fructe, sub nicio formă, mai bine mănânci fructul, ai voie doar suc de legume, că e castravete, varză, morcov, chiar dacă nu are culoarea celui de portocală, este mai bun de 1000 de ori. Da (n.r. a scos din alimentația sa aceste alimente), el evit. De ce? Dacă bem un suc stors proaspăt dintr-o portocală, vom avea o explozie de insulină. Când mâncăm felia, până se mestecăm, corpul nostru eliberează insulină mai ușor.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Secretul abundenței. Lidia Fecioru dezvăluie cum poți atrage banii în viața ta: „Asta aduce prosperitate” / VIDEO

Ce spune despre mâncarea vegană

O viață sănătoasă include neapărat și proteina animală, spune Lidia Fecioru, iar slănina tradițională nu face o excepție. Tocmai din acest motiv, specialista nu este deloc de acord cu stilul de viață vegan, care este adoptat de foarte mulți tineri în ultima vreme doar pentru că este „în trend”. Partea cea mai gravă este că această modă a făcut deja și victime până în prezent, spune Lidia Fecioru.

„Uite așa, sunt foarte mulți tineri care ajung la 30-35 de ani și fac diabet, pentru că e mâncare negătită. Au murit copii din cauza hranei vegane. Eu nu înțeleg chestia asta, spălarea pe creier de a fi în trend, nu trebuie, fii ca tine, nu te uita în jur, fă ce simți nu, nu trebuie să mănânci ce e în trend. Noi avem nevoie de proteină, cum ar fi slănina, avem nevoie de ea pentru creier și ficat ca de aur. Noi nu, noi nu mâncăm gras.”, ne mai spune Lidia Fecioru. 

VEZI și: Secretul unei vieți fericite. Cum reușește Lidia Fecioru să aibă zilnic o energie bună / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel